+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Technische Dienst Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Creme de la Cream

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de technische dienst? Zoek je een werkomgeving waar je zelfstandig kunt werken en onderdeel uitmaakt van een team waar optimalisatie centraal staat? Ben je georganiseerd en hands-on en denk je in oplossingen? Dan is dit echt jouw baan.

Wie zijn wij en wat doen wij?
Crème de la Cream Company B.V. is een middelgroot familiebedrijf gespecialiseerd in het verpakken van voedselproducten voor bekende merknamen en voor de Retail industrie. Wij maken onderdeel uit van de multinational Südzucker Group.

Südzucker Group is de paraplu waaronder Portion Pack Europe valt. Portion Pack is de grootste producent en leverancier van portieverpakkingen in Europa. Denk aan de boterkuipjes in hotels, suikerzakjes, verpakte koekjes etc. Gezamenlijk verkopen wij rond de 15 biljoen porties per jaar. Da's meer dan 40 miljoen porties per dag!

Wij verpakken zo'n 250 verschillende producten die iedereen wel in het keukenkastje heeft staan. Onze klanten portefeuille is erg internationaal. Wij begeleiden onze klanten bij hun nieuwe product-innovaties van A-Z d.w.z. dat wij de grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor hen inkopen en samen bepalen hoe het product moet worden. Wij zijn zo'n 40 jaar oud en een bekende en betrouwbare speler in de industrie.

Jouw baan bij Crème de la Cream
Dagelijks ben je aan de slag met het elektrotechnisch onderhoud van de apparatuur en los je (samen met je collega's) de storingen aan de bedrijfsinstallaties op.

Jij bent gedreven om het morgen nog beter te doen en je doet voorstellen om te komen tot aanpassingen en verbeteringen van de apparatuur. Je kennis en ervaring is waardevol voor ons! Je werkt als Onderhoudsmonteur veel samen met de andere onderhoudsmonteurs, operators en andere collega's.

In de rol van Electromonteur Technische Dienst werk je in de dagdienst en krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen dit mooie bedrijf

Gevraagd

Dit neem je mee:
  • Je hebt ruime kennis van en ervaring met elektrotechniek, en indien mogelijk ook met mechanica, pneumatiek en hydrauliek
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Algemene Operationele Techniek, Werktuigbouwkunde of je hebt door werkervaring als Monteur Technische Dienst een vergelijkbaar niveau en je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied.
  • Je hebt als Electromonteur Technische Dienst kennis van en ervaring met procesverbeterings-programma's.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in