+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Leekracht instroomgroep 1 Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Spelen, knutselen, buiten zijn en nieuwe vriendjes maken. De allerkleinste staan te trappelen om met jou aan de slag te gaan. Als er nu een glimlach op je gezicht verschijnt, dan kan je niet anders dan te reageren op deze mooi vacature.

Voor onze instroomgroep kleuters op een openbare school in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven leerkracht. Het betreft een fulltime functie, ben jij minder beschikbaar dan zijn daar ook mogelijkheden voor. De instroomgroep start in maart of april. Het fijne van de groep is dat het een klein groepje is, zodat jij je optimaal kan richting op individuele aandacht van de kleuters. Je hebt affiniteit met kleuters en bent in staat om hen op een speelse manier kennis en vaardigheden bij te brengen. Je kan los gaan met je eigen creativiteit.

Mocht je als LIO-er of leerkrachtondersteuner al je eigen groepen hebben gedraaid, ook dan ben jij geschikt voor deze vacature.


Functie informatie

Ben jij liefdevol, geduldig en creatief? Ben je dol op kleuters en vind je het geweldig om ze te helpen ontwikkelen en te groeien? Als kleuterjuf of meester van deze instroomgroep ben jij de belangrijkste persoon in het leven van onze jongste leerlingen. Je zorgt ervoor dat ze zich veilig voelen, goed kunnen spelen en leren en bovenal heel veel plezier hebben op school. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende en stimulerende leeromgeving waarin kleuters zich optimaal kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Je organiseert en begeleidt activiteiten die aansluiten bij de leeftijd en ontwikkeling van de kleuters, zoals knutselen, zingen, dansen, verhaaltjes vertellen en buitenspelen. Je werkt samen met collega's, ouders en andere betrokkenen om ervoor te zorgen dat de kleuters zich optimaal kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel, cognitief en motorisch gebied. Kortom, als kleuterjuf of meester ben je een essentiële schakel in het leven van onze kleuters en draag je bij aan hun vorming en ontwikkeling. Kom jij dit team versterken?


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van je PABO diploma ✓ Je bent een gediplomeerde en ervaren leerkrachtondersteuner of ervaren onderwijsassistent


Wat wij bieden

✓ Tijdens de opdracht staat jouw adviseur Sanne voor je klaar voor begeleiding op maat ✓ Je werkt met de leukste kinderen uit de Zaanstreek ;) ✓ Salaris conform cao onderwijs (inclusief 13e maand, vakantiegeld, uitkering dag van de leerkracht, doorbetaling in vakantie) ✓ Een passende pensioenregeling


Sollicitatieproces

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je je enthousiasme en energie kwijt kunt? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Voor vragen kun je contact opnemen met Mirjam van den Born, telefonisch bereikbaar via 06-30364611 of per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag mij ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in