+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multicraft

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met goederen en ben je niet bang voor de kou? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat al lang bestaat en passie heeft voor goed eten. Samen met je collega's zorg je dat alle bestellingen op tijd klaarstaan en verzonden worden. Je werkt met vlees en andere lekkernijen, van het uitladen van vrachtwagens tot het verzamelen en verpakken van bestellingen. Het team is gezellig en er is kans op een vast contract. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vind je het niet erg om in de kou te werken? En vind je het daarbij leuk om **met goederen in de weer** te zijn? Dan zou dit zomaar jouw leuke nieuwe baan kunnen zijn!

We zijn namelijk op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij een groot bedrijf te komen werken. Een bedrijf dat wildvlees, **gevogelte**, brood en andere keukenspecialiteiten levert. Dit leveren ze door het hele land aan horeca, groothandelaren en zorginstanties. Deze organisatie bestaat al heel lang en hun passie voor **goed, eerlijk en lekker eten** staat centraal bij alles wat ze doen.

En wat zou jouw rol dan worden binnen dit bedrijf?! Samen met je leuke collega's verzorg je de **logistieke zaken** omtrent de **verzendorders**. (Dus, al het vlees e.d. dat bij de klanten geleverd moet worden.) Deze verzamel je, zet je klaar en verzend je.

Dit proces begint bij de Expeditieafdeling. Daar komen **vrachtwagens** met (voornamelijk) vleesproducten aan, en jij **helpt deze uit te laden**. Je zet de goederen dan gelijk op de goeie plek neer. Soms moet het bijvoorbeeld meteen de vriezer in, soms moet het naar de Productieafdeling gebracht worden. Op die afdeling verwerken ze het vlees dan verder.

Producten die niet voor klanten zijn klaargelegd door de Productieafdeling, **pick jij**. Je verzamelt deze met behulp van een **handscanner** en legt ze klaar. Daarna **verpak** je de bestellingen met **zorg**, zodat de orders vervolgens in de vrachtwagen kunnen worden geladen.

We zoeken dus twee mensen voor deze leuke baan. Er zitten kleine verschillen tussen de twee functies:

Bij goed functioneren nemen ze graag mensen over voor een **direct dienstverband**! Het is een gezellig bedrijf en het hele logistieke team bestaat uit een kleine twintig man. Dat zijn allemaal harde werkers die onderling graag een **grapje** maken, en samen **plezier** maken!


Gevraagd

  • Je bent (vrijwel) per direct beschikbaar voor werk, we zoeken mensen die gelijk kunnen beginnen.
  • Je bent bereid om in een koude omgeving van ongeveer zeven graden te werken.
  • Je kan overweg met een palletwagen (pre).
  • Je bent bereid om te werken op wisselende werkdagen en -tijden. We kunnen hier eventueel wel wat in afwijken. Neem bij vragen daarover contact met ons op.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris. Na 21:00 uur heb je recht op 30% toeslag en op zondagen zelfs 100%!
  • ATV-compensatie, toeslagen, reiskostenvergoeding, periodieke en initiële salarisverhogingen zoals bij het bedrijf waarvoor je gaat werken.
  • Deelname aan de pensioenregeling van StiPP.
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Loopbaanbegeleiding en betrokkenheid, ook nádat je aan je nieuwe job begonnen bent.
  • Je valt onder de NBBU-cao voor Uitzendkrachten.


Bedrijfsomschrijving

Multicraft is gespecialiseerd in het uitzenden en direct bemiddelen van technisch, industrieel, logistiek en administratief personeel in Noord-Holland en omstreken. Kijk op https://www.multicraft.nl/ voor een totaaloverzicht van onze vacatures. Of volg ons op social media zodat onze vacatures op jouw tijdlijn verschijnen! Je vindt ons op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in