+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Conventioneel Draaier Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als Conventioneel Draaier in een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking? Bij ons werk je aan verschillende soorten onderdelen, van unieke stukken tot series. Je krijgt de kans om te laten zien wat je kunt en mag meedenken over hoe we dingen nog beter kunnen doen. Elke week is anders, dus het werk blijft afwisselend en interessant. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook extra voordelen en kansen om te leren en te groeien in je werk.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging als Conventioneel Draaier binnen een klein familiebedrijf?! Dan komen wij graag met jou in contact!


Organisatie

Wij zijn een specialist in kleinmetaal CNC en Conventioneel draaien en frezen. Met ruim 38 jaar ervaring in verspanende werkzaamheden zijn wij een betrouwbare toeleverancier van fijnmechanische onderdelen. Ook voor al uw reparatie- en revisiewerkzaamheden. Onze organisatie werd in 1984 opgericht. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit max 10 getalenteerde vakmensen. Wij voeren verspanende bewerkingen uit voor bijna alle materiaalsoorten. De productie van onderdelen gebeurt voornamelijk volgens klantspecificaties. In enkele stuks of seriematig. Met een verscheidenheid aan afmetingen en toleranties, variërend van nauwkeurig tot zeer nauwkeurig.


Functie

In de functie van Conventioneel Draaier werk je aan de hand van de opdracht/tekening. Je maakt zowel seriematige als complexe onderdelen. Verder vragen we je ook mee te denken. Zie jij kans op verbetering? Dan horen wij dit natuurlijk graag. Aangezien we een breed pakket aan opdrachtgevers hebben is vaak geen week hetzelfde. Dit maakt het werk leuk en uitdagend tegelijk. Je bent verantwoordelijk van A tot Z. Zelf produceren, sparren met collega’s en eindcontrole zijn de belangrijkste aspecten binnen jouw functie.


Functie eisen

Dit verwachten wij van jou:

  • Minimaal 1 jaar ervaring als Conventioneel Draaier
  • Zelfstandig tekening lezen
  • Je wilt graag met een team werken
  • Je werkt veilig en gaat voor kwaliteit
Aanbod

Bij deze functie hoort een goed salaris, goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben wij intern diverse mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen. Wil je verder leren en doorgroeien? Dit kan bij ons, afhankelijk van jouw ambities en wensen.


Sollicitatie

Interesse gewerkt? Wacht dan niet langer en solliciteer dan direct.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in