+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Service / Technicus Brandmeldinstallaties Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van brandmeldinstallaties en laat jouw talent schitteren! Als expert in onderhoud en problemen oplossen, werk je aan belangrijke projecten. Je bent zelfstandig, maar ook een teamspeler die graag kennis deelt. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook extra voordelen zoals vergoeding van studiekosten, een collectieve ongevallenverzekering, en een pensioenregeling. Plus, je werkt in moderne kleding, krijgt gereedschap en een bedrijfsauto met de nieuwste apparatuur. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Sta jij te popelen om jezelf onder te dompelen in de wereld van brandmeldinstallaties? Ben jij die zelfstandige, innovatieve probleemoplosser die we zoeken? Kom aan boord en laat jouw talent stralen terwijl je werkt aan uitdagende projecten die het verschil maken!


Organisatie

Wij zijn dé betrouwbare partner op het gebied van Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, Energietechniek en Communicatietechniek. Ons specialisme ligt in het ontwerpen en installeren van een breed scala aan elektrotechnische oplossingen. Door gebruik te maken van geïntegreerde technologieën realiseren wij een soepel werkend systeem dat bijdraagt aan een slimme en comfortabele leef- en werkomgeving. 


Functie

Als zelfstandig service-/technicus in brandmeldinstallaties ben jij een expert in het onderhouden en in bedrijf stellen van brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inclusief het aanpakken van complexe situaties. Je bent bedreven in het verhelpen van storingen, het controleren op gebreken, het zelfstandig installeren en uitvoeren van reparaties.

Met jouw praktische en oplossingsgerichte instelling ben je in staat om snel en effectief storingen op te sporen en klantwensen te vertalen naar concrete acties. Je delegeert taken waar nodig en werkt nauw samen met leveranciers om optimale resultaten te behalen. Nauwkeurigheid, alertheid en efficiëntie zijn jouw kenmerken.

Je bent niet alleen een vakman, maar ook een teamspeler. Je deelt graag jouw kennis en ervaring met collega's, denkt proactief mee met de opdrachtgever en streeft altijd naar verantwoorde oplossingen voor elk vraagstuk of probleem. Kom bij ons team en laat jouw expertise schitteren in het creëren van veiligere omgevingen!

Als calculator/engineer ben jij verantwoordelijk voor de volledige uitwerking van het concept van een beveiligingsinstallatie tijdens de voorbereidende fase. Jij ontwerpt, berekent en maakt werktekeningen voor het project. Daarnaast stel jij specificaties op voor zowel de installatie als de gebruikte componenten. Door het bestek zorgvuldig te bestuderen, maak jij nauwkeurige calculaties van de benodigde werkzaamheden. Jouw aanpak kenmerkt zich door nauwkeurigheid, alertheid en efficiëntie.

Jij staat ook paraat om jouw collega's te adviseren en denkt proactief mee met de opdrachtgever. Jouw doel is altijd om een verantwoorde oplossing te vinden voor elk vraagstuk of probleem dat zich voordoet.


Functie eisen
  • Een afgeronde MSI of gelijkwaardig.
  • Een diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties is een pré
  • Ervaring met Honeywell Notifier systemen is eveneens een pré.
  • Voldoende kennis van de geldende voorschriften
  • Een VCA diploma
  • Bereidheid tot het volgen van taakgerichte cursussen.
  • Kennis van projectadministratie.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Een rijbewijs B.
Aanbod

Bij ons bieden we niet alleen een competitief salaris op basis van jouw kennis en ervaring, maar ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien worden jouw studiekosten volledig vergoed, en kun je rekenen op een collectieve ongevallenverzekering en een pensioenregeling die voldoet aan de CAO voor metaal en techniek. Daarnaast hanteren we vakantie- en verlofregelingen volgens dezelfde CAO.

Je zult werken in moderne, representatieve en veilige werkkleding, en we vergoeden graag jouw handgereedschap. Ook voorzien we je van een geschikte smartphone of tablet voor jouw werkzaamheden. En niet te vergeten, je krijgt de beschikking over een praktische bedrijfsauto, uitgerust met moderne apparatuur.


Sollicitatie

Interesse gewekt? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in