+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Constructiebankwerker/Lasser Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als Constructie bankwerker/Lasser in een bedrijf dat hoogwaardige producten maakt voor de petrochemische sector? Bij ons kom je in een team dat kwaliteit, klantenservice en veiligheid belangrijk vindt. We bieden veel kansen om te leren en te groeien. Je werkt met verschillende machines en gereedschappen om constructies te maken. Jouw werk is essentieel voor onze goede reputatie. Je krijgt een plek in een team waar respect en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Benieuwd naar de voordelen en beloningen die wij bieden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging als Constructie bankwerker/Lasser binnen een groeiende en dynamische onderneming, mogelijk spreekt dit je dan aan?!


Organisatie

Gelegen in Noord-Holland, is onze organisatie een gerenommeerd middelgroot industrieel bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van hoogwaardige eindproducten voor de petrochemische sector. Met meer dan 70 jaar ervaring in het ontwerp, de fabricage, en de assemblage van grote constructies uit aluminium en roestvrijstaal, plaatsen wij kwaliteit en klantenservice altijd voorop. Ons team bestaat uit professionals die uitdagingen niet uit de weg gaan, klantgericht zijn en altijd op zoek zijn naar de beste oplossingen. Dankzij onze uitgebreide ervaring, zowel nationaal als internationaal, hanteren wij strikte normen voor kwaliteit en veiligheid, wat een van onze kernfocuspunten is. Dit geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor de collega's en de klanten die we bedienen. Bovendien zetten we sterk in op de persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing, en tevredenheid van ons personeel. Met een scala aan interne trainingen en cursussen moedigen we onze medewerkers aan om zich voortdurend te ontwikkelen en bij te blijven met de laatste trends en technologieën in onze industrie. Je komt terecht in een dynamisch team dat gekenmerkt wordt door respect, openheid voor feedback, en een respectvolle benadering naar iedereen. Bij ons sta jij als medewerker centraal, in een omgeving waar jouw groei en tevredenheid vooropstaan.


Functie

Als Constructiebankwerker/Lasser ben je een onmisbare kracht in onze werkplaats. Met behulp van technische tekeningen vervaardig je uiteenlopende constructies en onderdelen, voornamelijk bestemd voor silo's. Je maakt hierbij gebruik van diverse machines en gereedschappen, zoals een zetbank, slagschaar, boormachine, en afkortzaag, afhankelijk van de vereisten van het project. Of het nu gaat om individuele items of om grotere series, je deskundigheid zorgt ervoor dat elk onderdeel met precisie wordt gemaakt. Daarnaast ben je bedreven in MIG- of TIG-laswerkzaamheden, die je toepast op onderdelen van silo's en blenders. Je bent in staat om op basis van tekeningen halffabricaten te assembleren en af te lassen, waarbij je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid draagt binnen ons internationaal opererende bedrijf. Jouw bijdrage is cruciaal voor het handhaven van onze reputatie voor kwaliteit en precisie in alles wat we doen.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een MBO2 diploma in de richting van de metaalindustrie.
  • Extra (las)diploma's? Dat is mooi meegenomen.
  • Je hebt al een aantal jaar professionele laservaring.
  • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en flexibel.
  • Je kunt tekeningen lezen
Aanbod

Wij bieden jou een mooie functie met uitdaging en veelzijdigheid bij een organisatie met een vast team en enthousiaste collega's. Een goed salaris conform cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in