+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Stage Online Platform Specialist Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Etos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van e-commerce en draag bij aan het laten stralen van ons gezondheidsplatform. Als Stagiair Online Operations bij de grootste digitale drogist van Nederland, werk je aan de optimalisatie van content, prijzen en afbeeldingen op bol.com. Een unieke kans om hands-on ervaring op te doen in een omgeving, met een stagevergoeding, reiskostenvergoeding, en de flexibiliteit om deels vanuit huis te werken. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dat voelt goed.

Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Door onze omnichannel-strategie staan we altijd klaar voor onze klanten, waar zij ook zijn. Dát is de impact van Etos op Nederland. Op het hoofdkantoor in Zaandam houden we ons o.a. bezig met nieuwe digitale innovaties, inspirerende marketingcampagnes en denken we na over het vormgeven van de drogist van nu en in de toekomst. 


Wat betekent dit voor jou?

.

Jouw nieuwe werkplek.

Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan onze overkoepelende missie om klanten zich goed te laten voelen. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega's van het Online Operations-team. Je ondersteunt de Online Platform Specialist bij verschillende verantwoordelijkheden, waarbij je aan de slag gaat met:

  • Optimalisatie van content, zoals het verbeteren van productbeschrijvingen en afbeeldingen.
  • Prijsoptimalisatie, waarbij je meedenkt over de juiste prijsstrategieën om de concurrentie voor te blijven.
  • SEA (Search Engine Advertising) op bol, waarbij je de online zichtbaarheid en vindbaarheid van Etos-artikelen optimaliseert.
  • Trendwatching en marktonderzoek om inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen en consumententrends binnen de branche.
  • Packshot optimalisatie, waarbij je zorgt voor aantrekkelijke productafbeeldingen die de verkoop stimuleren.
  • Klantenservice, waarbij je vragen en klachten van klanten via bol afhandelt en een uitstekende service biedt.

Je bent verantwoordelijk voor alle gepubliceerde content, prijzen en afbeeldingen op bol. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken over toekomstplannen en hoe Etos beter gevonden kan worden op dit platform. Je valt onder Online Operations en rapporteert aan de Online Platform Specialist in het team. Het Online Operations-team bestaat uit ongeveer 30 FTE, terwijl het Online Platform-team uit 1 FTE bestaat. Je zult samenwerken met collega's van verschillende disciplines, zoals Klantenservice, het eCom-team van Etos, bol en de commerciële afdeling.

In deze functie werk je 32-40 uur per week, waarbij je deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam werkt en deels vanuit huis.

We vinden het belangrijk dat jij bij Etos jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven. We zijn nieuwsgierig en waarderen elkaar. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team versterkt. Iemand die vanuit zijn/haar eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een waardevolle aanvulling vormt voor ons team.

Dit bieden we jou.

  • Een interessante en veelzijdige stageplaats van 5/6 maanden op het hoofdkantoor van Etos.
  • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je daadwerkelijk werkervaring opdoet.
  • Een stagevergoeding van €500 per vier weken, plus reiskostenvergoeding.
  • Gezellige borrels en netwerkevents met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor.
  • Een inclusieve omgeving waarin je je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.

Dit breng je mee.
Met 5.400 collega's helpen wij klanten zich goed te voelen, elke dag opnieuw. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je passie hebt voor e-commerce en enthousiast wordt van het werken met diverse stakeholders, zoals bol. Ook:

  • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bij voorkeur op het gebied van marketing, e-commerce of een vergelijkbare studie.
  • Heb je kennis van digitale marketing, SEO en e-commerce.
  • Ben je thuis in het analyseren van data en het gebruik van tools zoals Google Analytics en Excel.
  • Ervaring met werken op e-commerce platforms, zoals bol, is een flink pluspunt.
  • Als je, net als wij, passie hebt voor online retail en beschikt over sterke analytische vaardigheden, dan ben je helemaal top!

Daarnaast ben je:

  • Iemand die nauwkeurig te werk gaat en oog heeft voor detail.
  • Een echte teamspeler; jij kunt goed samenwerken en zorgt ervoor dat taken efficiënt worden uitgevoerd.
  • Enthousiast genoeg om nieuwe uitdagingen aan te gaan en met nieuwe ideeën te komen.
  • Kortom, we zoeken iemand die proactief is, analytisch denkt en in staat is om resultaten te behalen. Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed kan samenwerken in een team. We geloven in het leren en groeien van elkaar, dus wees niet bang om vragen te stellen of om feedback te geven.

Elke dag de klant helpen zich goed te voelen.
Elke dag de klant helpen zich goed te voelen. Dat is de missie van Etos. We zijn al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 550 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt. Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?   
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op!

.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in