+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Teamleider Werktuigbouwkunde Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 5.200 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Je werk draait om het aansturen van het team bij inspecties, onderhoud en installaties. Ook maak je de planning en zorg je voor inkoop. Je denkt altijd na over hoe je het werk beter en goedkoper kunt doen. Je komt terecht in een enthousiast team en werkt samen met 6 andere professionals. Dit is een kans om te groeien in je rol en echt iets te betekenen voor het team. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Teamleider Werktuigbouwkunde kom je terecht binnen een enthousiast team van 13 collega’s en een team van 6 gedreven professionals. Jij als Teamleider bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met aansturen van het team op het gebied van preventieve inspecties, onderhoud, reparatie en installatiewerkzaamheden. Jij maakt de planning van de werkzaamheden op basis van de prioriteiten van de afdeling Operations en bent ook verantwoordelijk voor diverse inkoperstaken. Tijdens je werk ben je continu bezig met hoe je processen kunt verbeteren op het gebied van kwaliteit en kosten.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Teamleider Werktuigbouwkunde ben je in het bezit van een technische opleiding richting de Werktuigbouwkunde of Mechatronica.· Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;· Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie als voorman of werkvoorbereider; · Hands-on ingesteld in combinatie met een teamplayer mindset die doelgericht kan werken.


Aanbod

Baanaanbod
· Teamleider Werktuigbouwkunde verdien je een salaris tussen de €4.200,- en €5.200,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Tot wel 10% eindejaarsuitkering;· Opleidingsmogelijkheden door middel van vakgerichte opleidingen en cursussen;· 5% extra salaris of 13 vrije dagen per jaar.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Teamleider Werktuigbouwkunde kom je terecht binnen een bedrijf wat de focus legt op het leveren van hoogwaardige mineralen en chemische producten. Wij zijn een internationale organisatie wat elk jaar blijft groeien met als hoofdvestiging in Amsterdam. Daarnaast hebben wij 10.000 mensen in dienst en willen binnen een aantal jaar de grootste van de wereld zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in