+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Meubelmaker / interieurbouwer jachtenbouw Zaandam Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Als meubelmaker werk je aan unieke en prachtige meubels, helemaal met de hand gemaakt. Je maakt deel uit van een team dat exclusieve interieurs voor luxe jachten creëert. Je gebruikt verschillende houtsoorten en maakt onder andere wanden, kasten, trappen en bedden. Het is bijzonder werk, want wat jij maakt, blijft tientallen jaren mooi. Ook mag je alles wat je maakt zelf in het jacht plaatsen. Dit doe je in een hele speciale werkplek. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als meubelmaker maak jij de mooiste meubels. Niks machinaal alles custom-made , het “oude” ambacht in de modernste luxe jachten! Wij hebben mooi werk als meubelmaker en interieurbouwer! Als meubelmaker, interieurbouwer ben je bezig met steeds weer unieke ‘werkstukken’ die voor tientallen jaren worden gebruikt. Met een team van collega’s ben je bezig om exclusieve meubels en interieurs te maken voor de superjacht wereld. Aan de hand van bouw- en werktekeningen ben jij bezig met diverse onderdelen van het totale interieur te construeren.

Je moet hierbij denken aan: complete vertrekken, wanden, kasten, trappen, bedden, wastafels, badkamers, lijstwerk etc. De houtsoorten variëren per werkstuk en toepassing en hiermee de verwerking en bewerking dus ook. Tevens bouw je hierna alles in het jacht zelf in, over gave werkplek gesproken!



Gevraagd

– Opleiding HMC (Hout en Meubileringscollege) of (v)mbo Bouw/Meubel en hout, meubelmaker/(scheeps) interieurbouwer niveau 2/3 of 4;
– Enige jaren gelijkwaardige ervaring is een pre, maar geen eis;
– Passie hebben voor het vak is een eis;
– Tekening kunnen lezen is een must;
– Goed Nederlands kunnen lezen en spreken;
– 5 dagen per week beschikbaar zijn.



Aanbod

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct en stuur je cv op, of bel mij als je nog vragen hebt! 06-15 29 49 57

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in