+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Bankwerker Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een Bankwerker voor ons team. We maken machines voor de bouw en infra. Als Bankwerker maak, monteer en pas je onderdelen aan. Dit doe je met verschillende technieken. Ons team is groot en werkt goed samen. We hebben een moderne werkplaats met goede machines. Je krijgt bij ons de kans om te leren en te groeien. We bieden een goed salaris, pensioen en reiskostenvergoeding. Ook kun je opleidingen volgen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb je oog voor kwaliteit, heb je al enige ervaring als Bankwerker of heb je een technische achtergrond en wil je het vak graag leren? Wil je daarbij graag werken binnen de metaalindustrie? Wij zijn per direct op zoek naar een Bankwerker! Lees snel verder voor meer informatie en solliciteer via onderstaande button.


Organisatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van machines voor de bouw en infra. We doen dit bij ons in de werkplaats, maar ook op locatie bij de klant. Wij staan bekend als betrouwbare partner en ontwerpen, verbeteren en creëren diverse vraagstukken. Van seriematige bouw tot en met specials, wij staan altijd voor de klant klaar. We beschikken over een moderne grote las- en constructiehal voorzien van een modern machinepark. Ons team bestaat uit meer dan 60 gedreven collega's die goed opgeleid zijn en beschikken over de benodigde certificaten.


Functie

Voor deze functie zoeken wij specifiek een Bankwerker die zich bezig gaat houden met het fabriceren, monteren en het aanpassen van diverse onderdelen en gereedschappen. Denk hierbij aan zagen, boren, vijlen, meten en solderen. Je werkt vanaf tekening en bent zowel met seriematige onderdelen/gereedschappen bezig als enkelstuks. Bij meer ervaring binnen onze organisatie kan je verantwoordelijk worden voor de eindcontrole van diverse onderdelen en gereedschappen. 


Functie eisen

Voor het uitvoeren van deze functie Bankwerker zijn wij op zoek naar een werknemer die voldoet aan onderstaande kwaliteiten:

  • Je bent in het bezit van een diploma niveau 2/3 richting bankwerker, constructiebankwerker
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • Je kan tekening lezen
  • Je kan goed zelfstandig werken
  • Je bent flexibel
  • Je bent fulltime beschikbaar
Aanbod

In de functie Bankwerker krijg je behalve goede arbeidsvoorwaarden ook een unieke kans: de kans om te werken bij een organisatie waar de sfeer open is en waar er in overleg heel veel mogelijk is. Een werkplek waar je veel leert en kunt rekenen op afwisselend werk en je de mogelijkheid hebt tot het volgen van opleidingen/cursussen. Verder: een goed salaris, pensioen, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast dienstverband.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in