+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur elektrische installaties Zaandam Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken als servicemonteur aan elektrische installaties? Bij ons krijg je de kans om met je eigen service bus en goed gereedschap te werken. Je lost storingen op en pleegt onderhoud bij verschillende klanten. Je werkt zelfstandig, maar kunt altijd rekenen op hulp van collega's. Het werk is elke dag anders en je zorgt ervoor dat iedereen tevreden is. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel naar huis gaat. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als servicemonteur werken aan elektrische installaties bij particulieren en bedrijven? Wil jij werken met goed gereedschap en je eigen service bus (ingericht door jou)? En wil je een goed salaris verdienen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Ik ben op zoek naar een gedreven servicemonteur die uitdaging ziet in het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud van intercom- en/of videofooninstallaties, verlichting, toegangscontrole en relaisschakelingen. Denk hierbij aan kabelbreuk, softwarematige of hardware matige storingen. Jij weet als servicemonteur wat er nodig is om het werk goed uit te kunnen voeren. Mocht je er niet uitkomen dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd naar huis kan.

Het bonnenwerk is uitdagend en afwisselend. Voordat de dag begint heb jij jouw bonnen al gezien in jouw tablet. Je gaat zelfstandig op pad om bij particulieren of bedrijven te helpen met verschillende elektrotechnische uitdagingen. Wij streven naar een first time fix en snappen dat je dat alleen kan doen met goed materiaal, goed gereedschap en op een manier die bij jou past en voor jou goed voelt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Heb ik je interesse? Bel of whatsapp mij op 06-46 62 40 81!



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

– Minimaal een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
– Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
– In bezit van Vca of bereid deze te halen.



Aanbod

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk uit kan voeren. Een service bus en goed gereedschap hoort daarbij. Jij bent degene die het werk uitvoert dus jij weet wat er nodig is om bewoners en opdrachtgevers blij te maken. Verder bieden we jou:

– Een goed maandsalaris;
– Een eigen service bus;
– Uitzicht op vast contract;
– 38-urige werkweek;
– Gezellig maar professioneel team waarop jij kan terugvallen.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in