+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Coördinerend verpleegkundige Recura Zaandam Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recura revalidatie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.174 - € 4.370 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Recura Revalidatie in Zaandam kun je een belangrijke rol spelen in de zorg. Je werkt met een team dat trots is op wat ze doen. Samen streven jullie naar de beste zorg voor de cliënten. Het is een plek waar veel gebeurt. Je zult veel leren en groeien in je werk. Het team is hecht en er is altijd ruimte voor vragen en overleg. Je kunt ook rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteitsontwikkeling in de zorg? Weet jij van nature mensen te motiveren, inspireren en het beste uit zichzelf naar boven te halen? Wil jij daarnaast een baan waar jouw eigen groei en ontwikkeling ook centraal staan? Dan komen wij graag in gesprek met jou. Jij kunt jouw interesse in deze baan kenbaar maken door op de sollicitatiebutton van deze vacature coördinerend verpleegkundige Recura Zaandam te drukken. Samen met Recura breng jij zorg vooruit. Dit betekenen onze kernwaarden: Daadkrachtig, Durf, Deskundig, Verbindend en Trots voor jou:   

Trots; waar ga jij werken:

Recura Revalidatie is gevestigd in de zorgboulevard in Zaandam en heeft een nauwe samenwerking met het Zaans Medisch Centrum. Cliënten komen bij Recura om (kortdurend) te revalideren. Onze deskundige medewerkers stellen zich als doel om de best mogelijke zorg en behandeling aan cliënten te geven. 

Werken bij Recura is dynamisch. Er is een hoge turnover qua opnames en ontslagen. De opnames en ontslagen gaan 7 dagen per week door. Wij leveren veel ziekenhuis verplaatste zorg zoals infuustherapie, complexe wondzorg maar bv ook peritoneale spoelingen. Doordat de cliënten kwetsbaar zijn hebben we met grote regelmaat te maken met acute situaties.

Het team waar jij deel van gaat uitmaken is gedreven en gemotiveerd. Jouw collega’s zijn deskundig en staan voor jou klaar als jij vragen hebt of eens over een onderwerp wilt sparren. De samenwerking met de andere disciplines is erg groot. Als coördinerend verpleegkundige heb jij een belangrijke rol om deze samenwerking goed te bewaken. Daarnaast betekent saamhorigheid, humor en gezelligheid veel voor het team. Een team waar jij jezelf zeker thuis zult voelen.

De locatie van Recura is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Kom jij met eigen vervoer dan kun je tegen gereduceerd tarief parkeren in de parkeergarage van het Zaans Medisch Centrum.

Verbindend; wanneer jij bij Recura in dienst treedt krijg jij:
  • Een salaris en een reiskostenvergoeding conform CAO VVT FWG 50 van € 3.174,50 tot € 4.370,94 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een contract voor 12 maanden met kans op een vaste aanstelling (vast contract), direct een vast contract behoort zeker tot de mogelijkheden voor 28 uur tot 32 uur per week;
  • 1 vaste roosterafspraak per week.
Verder hebben wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
  • Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/aanvullende reiskosten);
  • Een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en korting op de aanvullende ziektekostenverzekering.
voor een volledig overzicht aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deskundig, Recura zet zich in om jou vooruit te brengen; jouw persoonlijke ontwikkeling:

Wij bieden jou volop mogelijkheden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Bijvoorbeeld door het volgen van E-learnings in jouw persoonlijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie in handen hebt of het volgen van interne of externe opleidingen.

Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen; dit ga jij doen:
  • Jij gaat actief meebouwen aan de ontwikkeling van Recura als revalidatie kliniek. In deze veelzijdige en verantwoordelijke baan krijg jij te maken met een afwisselend takenpakket:
  • Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van zorgtaken, verpleegtechnische handelingen en interventies aan cliënten. Jij staat 50% van jouw contracturen aan bed. Bij ziekmeldingen en calamiteiten sta jij volledig op de afdeling;
  • Jij begeleidt en ondersteunt medewerkers, zowel individueel als gezamenlijk bij complexe situaties;
  • Jij levert een bijdrage aan beleidsontwikkeling door mee te denken en te ondersteunen bij de implementatie van vastgesteld beleid;
  • Jij zorgt voor het behoud van een veilige omgeving voor cliënten door de continuïteit van zorg te waarborgen;
  • Jij bent stressbestendig en kan het overzicht behouden tijdens acute situaties en zorgen voor de juiste nazorg.
Hou jij van dynamiek en wil jij jouw coaching vaardigheden en verpleegtechnische kennis en kunde inzetten om de best mogelijke zorg te bieden dan is dit de rol voor jou!

Gevraagd

Daadkrachtig; dit ben jij:

Van nature beschik jij over een natuurlijk overwicht en een heldere, open en directe communicatie wat jou in staat stelt om het team te coachen en hen mee te nemen op basis van kennis en ervaring. Jouw daadkracht en overtuigingskracht zijn hierbij van grote meerwaarde. Samenwerken en de verbinding met elkaar opzoeken is voor jou vanzelfsprekend. Jij ziet niet snel beren op de weg want jij denkt liever in mogelijkheden en oplossingen. Verder:
  • Durf jij initiatieven te nemen;
  • Ben jij ondernemend en creatief;
  • Ben jij in staat om, op basis van vertrouwen, duidelijke kaders aan te geven.
In de rol van coördinerend verpleegkundige Recura Zaandam werk jij voornamelijk dagdiensten, doordeweeks, tussen 7.00 en 16.00 uur, maar dien jij voor alle diensten beschikbaar te zijn, ook in de weekenden.

Daadkrachtig; dit breng jij mee:
  • Een afgerond diploma Verpleegkunde (Mbo of Hbo);
  • Een geldige BIG-registratie;
  • Ervaring in de ouderenzorg en/of ervaring in een coördinerende rol en met VRH handelingen.
Deze eisen geven een richting aan het profiel dat wij zoeken voor deze functie als verpleegkundige Recura Zaandam. Het schaap met de vijf poten bestaat gelukkig niet. Denk jij daarom dat jij een goede match kunt maken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Aanbod

Durf, samen brengen we de zorg vooruit; jouw sollicitatie en meer informatie:

Reageer op deze baan als coördinerend verpleegkundige Recura Zaandam via de sollicitatiebutton van deze vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Kuijpers corporate recruiter: telefoon: 06-10488486, E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Whatsapp. Reageren kan zolang de vacature op onze werkenbij site gepubliceerd staat.

Trots; waarom jij trots bent om bij Evean (Recura) te werken:

Evean is specialist in zorg en welzijn in Noord-Holland en maakt deel uit van de Espria Groep. Ons Verhaal. Bij Evean zien wij ontwikkeling als de basis voor het welzijn van ouderen, vandaag en morgen: persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers én ontwikkeling op het gebied van innovaties. Ontwikkelingen om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten. Hiervoor hebben wij alle specialismen in huis. Van voorkomen van zorg tot zorg bij de laatste levensfase, bij voorkeur thuis en bij ons in huis als het niet anders kan. Allemaal onder één dak. Eén partner voor alle zorgvragen. Dat geeft vertrouwen voor cliënten en hun omgeving. Wij weten welke specialistische ondersteuning onze cliënten nodig hebben door de juiste aandacht, benodigde zorg en ondersteunende innovaties te combineren. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk zelfredzaam in hun eigen omgeving zijn. En als thuis wonen niet langer mogelijk is, dan kan de client ook in één van onze huizen terecht. Waar de cliënten ook wonen, bij ons krijgen zij de juiste zorg die maximaal bijdraagt aan hun kwaliteit van leven. Evean – Zorg vooruit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in