+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Junior/medior .NET developer | Self-storage platform | C#/.NET, Blazor, Private Cloud Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van vooruitstrevende technologieën als .NET Developer bij een self-storage bedrijf in Zaandam. Jouw passie en talent kunnen hier de toekomst vormgeven. Dit bedrijf is een pionier met een innovatieve visie. Je werkt in een hecht team aan de evolutie van self-storage. De bedrijfscultuur is gericht op ontwikkeling en samenwerking. Je krijgt een competitief salaris, een pensioenregeling, en de kans om door te groeien. Plus, een gezellig kantoor met prachtig uitzicht. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Stort jezelf in de bruisende wereld van vooruitstrevende technologieën! In het charmante Zaandam zoekt een self-storage management bedrijf een enthousiaste .NET Developers om deel uit te maken van hun team. Ontdek hoe jouw passie en talent de toekomst van self-storage vorm kan geven!
Bedrijfsprofiel

In het jaar 2000 ontsproot er in het charmante Zaandam een self-storage management bedrijf met een bescheiden start. Wat begon als een lokaal initiatief, groeide uit tot een toonaangevende speler met een vernieuwende visie. Sinds 2016 staat het bedrijf onder een visie dat software aan een transformatie onderwerpt met de ambitie om het platform constant naar een hoger niveau te tillen.

Binnen de onderneming draait het niet alleen om grootschalige doelen, maar ook om de kleine details. De bedrijfscultuur is innovatief, en het hechte team van professionals werkt dagelijks aan de evolutie van self-storage op wereldniveau. Transparantie en samenwerking zijn de fundamenten van het succes. Als marktleider speelt het platform een centrale rol tussen klanten, boekhoudsystemen en banken, waarbij elke medewerker een cruciale schakel vormt in het realiseren van de vernieuwingsmissie.

De bedrijfscultuur is geen abstract begrip; het weerspiegelt zich in de dagelijkse gang van zaken. Het is een omgeving met focus op doorontwikkeling, waar professionals worden aangemoedigd om bij te dragen aan de voortdurende verbetering van self-storage op internationaal niveau.

Functie omschrijving

Dit dynamische self-storage bedrijf in Zaandam nodigt enthousiaste Junior .NET Developers uit om deel te nemen aan hun innovatieve team. Als junior/medior .NET Developer speel je een essentiële rol in het verbeteren van het bestaande platform, het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het bijdragen aan opwindende projecten.

Platform optimalisatie: Werk zij aan zij met ervaren collega's om het bestaande platform te optimaliseren met behulp van jouw kennis van het .NET Framework en C#.

Nieuwe functionaliteiten: Ontwerp, ontwikkel en implementeer nieuwe features om de gebruikerservaring te verrijken en het platform naar nieuwe hoogten te tillen.

Innovatieve projecten: Neem de leiding in projecten gericht op technologische vernieuwing en verbetering, waarbij je de nieuwste technologieën en best practices toepast.

Tech Stack: C#, .NET Framework, .NET 6+, Blazor, Vue.js, Angular.js, Virtual Machines, Docker, K8

Functie eisen
  • Minimaal 1+ jaar ervaring met softwareontwikkeling;
  • Affiniteit met .NET Core en hoger;
  • De wil om te leren van fouten en zelfstandig taken opnemen
  • Openstaan voor leren en bereidheid tot persoonlijke ontwikkeling.
Arbeidsvoorwaarden
  • Competitief salaris tot €3.500 ex. p/m;
  • Pensioenregeling;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Gezellig kantoor met uitzicht op de gekleurde huizen van Zaandam
  • Een open team waar collega’s elkaar willen verbeteren;
  • Mogelijkheid om trainingen te volgen.

Ben jij een gepassioneerde C#/.NET developer met ervaring en interesse in greenfield-projecten? Wil je werken aan een internationaal gebruikt platform?

Geïnteresseerd, bel of email mij op +31645257319 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in