+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG (ZZP) Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Verzorgende IG ZZP'er help je mensen met dagelijkse taken en zorg je voor hun welzijn. Je werkt zelfstandig en biedt zorg op maat, thuis of op andere locaties. Je taken zijn onder andere persoonlijke verzorging, medische hulp en emotionele ondersteuning. Je helpt cliënten zelfstandig te blijven. In de zorgsector zijn er kansen bij verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. Je krijgt een goed uurtarief en de kans om te werken op opdrachten die passen bij jou. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Een Verzorgende IG ZZP'er is een zelfstandige zorgverlener die gespecialiseerd is in het verzorgen en ondersteunen van mensen die hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten, zoals ouderen, gehandicapten of mensen die revalideren na een operatie of ziekte.

De taken van een Verzorgende IG ZZP omvatten persoonlijke verzorging, medische taken zoals het toedienen van medicatie en wondverzorging, ondersteuning bij mobiliteit, emotionele ondersteuning, rapportage en samenwerking met andere zorgverleners. Ze streven ernaar de zelfstandigheid van cliënten te bevorderen en houden hun gezondheidstoestand nauwlettend in de gaten door observaties.

Als ZZP'er werken ze vaak op freelancebasis en kunnen ze zorg verlenen aan cliënten thuis, in verzorgingshuizen, in de thuiszorg of op andere locaties waar zorg nodig is. Hun flexibele aanpak maakt het mogelijk om zorg op maat te bieden, afgestemd op de behoeften van elke individuele cliënt.


Over het bedrijf

In de zorgsector kan je aan de slag in verpleeghuizen, die bieden 24-uurszorg en ondersteuning aan ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen vanwege fysieke beperkingen, medische aandoeningen of dementie. Deze instellingen voorzien in intensieve verpleegkundige zorg, persoonlijke verzorging, verschillende vormen van therapieën en recreatieve activiteiten om de kwaliteit van leven te bevorderen.

Ook zijn er opties om te komen werken bij thuiszorgorganisaties, thuiszorgorganisaties leveren zorg en ondersteuning aan mensen die thuis wonen maar hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten. Dit omvat persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, medicatiebeheer, wondverzorging, en andere vormen van ondersteuning. Deze zorg kan zowel tijdelijk als langdurig zijn, afhankelijk van de behoeften van de cliënt.


Wat wij vragen
  • Verzorgende IG diploma
  • Ervaring als ZZP'er
Wat wij bieden
  • Een mooi uurtarief
  • Wij factureren jouw uren voor jou!
  • Een opdracht die bij jou aansluit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in