+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Logistiek Coördinator Inslag Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Extra Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als Logistiek Coördinator Inslag ben je de steun voor het team in het warehouse. Je zorgt voor een fijne sfeer en een schone werkplek. Je werkt in een modern magazijn waar iedereen elkaar kent. Samen eten in de kantine en op vrijdagmiddag een borrel is hier normaal. Het is een plek waar iedereen belangrijk is. Dit is een kans om te werken in een team dat echt samenwerkt en waar iedereen telt. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent de rots in de branding voor de warehouse medewerkers. Met een grap en een grol weet jij het werkplezier op de werkvloer te behouden. Wil jij ook in een warm bad terecht komen bij een organisatie waar een groot gevoel van samenhorigheid heerst? Dan ben je hier aan het juiste adres!  

Ons aanbod
Als Logistiek Coördinator Inslag kun je rekenen op een veelzijdige en afwisselende baan. Bij deze organisatie staat jouw persoonlijke ontwikkeling en plezier op de werkvloer hoog in het vaandel. Je ontvangt een bruto salaris dat ligt tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Ook ontvang jij 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.
Je komt te werken in een modern warehouse welke overzichtelijk is ingedeeld. Op de werkvloer heerst een ontspannen sfeer. Iedereen op de werkvloer kent elkaar bij naam. In de pauze kun je gezellig eten met jouw collega’s in de ingerichte kantine met bar. Deze locatie leent zich perfect voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. In de organisatie heerst een no-nonsense mentaliteit. Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en heerst er een aangename werksfeer. Het is een informele organisatie die betrokken is bij de werknemers. Elke werknemer is net zo waardevol voor de organisatie, van order picker tot aan directie. Het is een mensgerichte organisatie en dit uit zich in weinig verloop van collega’s. kortom, je wordt met open armen ontvangen door jouw collega’s.

Wat ga je doen als Logistiek Coördinator Inslag?
Als Logistiek Coördinator Inslag ben jij verantwoordelijk voor een prettige werkplek voor de warehouse personeel. Jij constateert een te kort of een overschot aan collega’s op de werkvloer en overlegt dit met de teamleider of supervisor. Verder ben jij verantwoordelijk voor een schone werkplek. Denk hierbij aan het dagelijks afvoeren van karton, gebruikte orderpicktrucks / hoogwerkers / reach- en heftrucks onder stroom zetten en wekelijks vegen van de werkplek. Jouw werkdag wordt gevuld met de volgende werkzaamheden: 
  • Dagelijks overleg je de workflow en prioriteitsbepaling met de teamleider of supervisor; 
  • Jij bent verantwoordelijk voor de werkverdeling van de medewerkers bij de inslag. Ook observeer jij de werkhouding van de collega’s en rapporteer je deze indien nodig; 
  • Jij draagt zorg voor de juiste werkwijze, het controleren en inslaan. Jij corrigeert indien noodzakelijk;
  • In overleg met de teamleider of supervisor plan jij het inkrimpen van palletlocaties naar shelving;
  • Verder ben je verantwoordelijk voor volledig ingevulde inslag papieren ten behoeve van de administratie.
Wat zijn je kwaliteiten?
  • Jij beschikt over mbo werk- en denkniveau;
  • Microsoft Office heeft voor jou geen geheimen; 
  • Ervaring in de warehouse heb jij al opgedaan en de processen die hierbij horen zijn jou bekend; 
  • Jij werkt gestructureerd en weet hoe je collega’s motiveert;
  • Woorden die jou verder omschrijven zijn: communicatief vaardig, sociaal en ordelijk.
Over de organisatie
Deze organisatie is al twintig jaar een bekende speler in de markt. Zij houdt zich bezig met fulfilment dienst op het gebied van B2B en B2C orderverwerking, opslag en distributie. Dit doet zij voor een groot scala opdrachtgevers welke voornamelijk afkomstig zijn uit midden- en kleinbedrijven. Deze organisatie heeft een opslagcapaciteit van ruim 17.500m2 met 20.000 palletplaatsen. De 33 loading docks en alle logistieke processen zijn voorzien van een track en trace systeem, waardoor zendingen in de warehouse en tijdens de distributie gevolgd kunnen worden. Je gaat aan de slag op een moderne werkplek die gemerkt wordt door een klantgericht en betrouwbaar karakter.

Ben je enthousiast geworden?
Wacht dan niet langer en druk op de sollicitatiebutton! Heb je toch nog vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature? Neem dan contact op met mij, Amali Abeyewardene. Dit kan door een e-mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Daarnaast ben ik telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06 - 51 30 18 26. Ik kijk uit naar onze kennismaking!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in