+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider duurzame energiesystemen Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een organisatie die projecten heeft door het hele land en ze hebben bijna alle specialismes in huis. Naast de projectenafdeling waar jij als werkvoorbereider komt te werken is er ook een afdeling service en onderhoud, beheer en advies. Deze afdelingen samen komen uit op een team 60 man. Het is een jonge dynamische onderneming die antwoorden bieden op de vraag naar duurzame oplossingen. Ze engineeren, installeren en onderhouden deze duurzame installaties. De meest voorkomende projecten zijn in de utiliteitsbouw, woonzorg, industrie en woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie.


Als werkvoorbereider duurzame energiesystemen ben jij verantwoordelijk voor jouw projecten omtrent duurzame energiesystemen. Het voorbereiden voor projecten doe jij op technisch, organisatorisch en financieel gebied voor jouw team. Hierbij hoef je niet voor alles goedkeuring te vragen, omdat deze functie veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid met zich meedraagt. Indien je hulp nodig hebt, staan jouw collega’s met hun kennis voor jou klaar.

Als voorbereiding zorg jij als werkvoorbereider voor het beheer van informatie over het project, het controleren van de voortgang of kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en getekende ontwerpen en het uitwerken van de planningen. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en zorg je ervoor dat materialen op tijd en goed worden ingekocht.

Jouw diverse team zal bestaan uit een mix van engineers, tekenaars en uitvoerder en zij worden aangestuurd door een projectleider. Jouw ideeën over het verbeteren van processen of eigen nieuwe input worden altijd gewaardeerd door dit jonge en  dynamische bedrijf.



Gevraagd

Als werkvoorbereider duurzame systemen beschik jij over:

  • Goede kennis van het bouwkolom en een werktuigbouwkundige opleiding met enige ervaring;
  • Een ambitieuze en gedreven persoonlijkheid die met vrijheid om kan gaan;
  • De drive om jouw vakmanschip continu te willen verbeteren;
  • Goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht.


Aanbod

Als werkvoorbereider duurzame systemen kan je rekenen op:

  • Een CAO metaal en techniek met een goede pensioensregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een goed salaris van €2.500,- tot en met €4.500,-;
  • Een platte organisatie zonder strenge hiërarchie;
  • Een diverse functie bij een jong en dynamisch bedrijf;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen op de eigen academy;
  • Goede voorziening van materiaal, van een telefoon tot een laptop of gereedschap.

Ben jij helemaal enthousiast geraakt van deze vacature? Contacteer ons dan gelijk! Jouw CV mag je per mail versturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Daarnaast kan je ook op de website reageren of via WhatsApp een berichtje sturen naar                  06 252 888 30. Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. Samen met jou gaan wij jou verder helpen in jouw carrière. Indien deze vacature niet helemaal bij jouw wensen aansluiten, dan bieden wij jou alternatieven aan die geschikter zijn voor jou. Wij bij PD personeel vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze kandidaten en medewerkers toe over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in