+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.
Laad meer vacatures

Schilder Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat is als schilder natuurlijk niet anders, zo zijn er veel keuzes in het werk dat je doet. Werk je liever in het mooie particulieren werk? Of voel jij je als schilder helemaal thuis in het vastgoed onderhoud? Werk je liever zelfstandig aan monumentaal pand? Of schilder je liever in teamverband bij een woningstichting of een VVE? Werk je liever aan veel verschillende kleine schilder klussen? Of zoek je het meer in de grote projecten? Wat voor schilder je ook bent, wat voor type schilderwerk je ook zoekt, Faber heeft het voor jou!


Ben jij het?

Dan sta je open voor een persoonlijk gesprek om in kaart te brengen of Faber jouw complete arbeidsvoorwaardenpakket kan verbeteren. Uiteraard geldt: hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen als schilder, hoe ruimer jouw keuze wordt.


Wat wij bieden

Wat je ook kiest, je word bij ons in ieder geval verloond conform de Schilders CAO. Dit betekent voor jou dat je salaris conform Schilders CAO ontvangt. Meestal gaat het dan over een salaris tussen de ? 2.500 en ? 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op. Bij Faber krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor pensioen die het best bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Wil jij je nog verder ontwikkelen als schilder? Dat kan bij Faber! Wij bieden jou namelijk twee cursussen of trainingen per jaar aan. Wij waarderen onze vakmensen daarom spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Daarnaast zijn er nog een aantal gezellige uitjes met alle Faber-collega's. Denk aan de zomer-barbecue en kerstborrel. 


Waar jij werkt

Daarover gaan we in gesprek. We gaan samen bekijken welk schildersbedrijf bij jou in de buurt goed bij je past en kan helpen om te groeien tot een vak schilder. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in