+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bedrijfsarts Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.874 - € 9.008 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven bedrijfsarts op zoek naar uitdaging en verdieping? Deel je passie en expertise om een bredere impact te maken!


Jouw nieuwe baan

Als bedrijfsarts draag je de verantwoordelijkheid voor de verzuimbegeleiding van medewerkers. Je onderzoekt de oorzaken van verzuim, identificeert belemmerende factoren en opent de weg naar herstel en een duurzame terugkeer naar werk. Samen met een team van professionele verzuimmanagers, werkzaam onder jouw taakdelegatie, bied je effectieve zorg met de nodige tijd en aandacht.

Om verzuimmanager te worden, doorloop je een strenge selectie en intensieve interne opleiding. Als inspirerende arts motiveer je het team, controleer je adviezen en bied je coaching en ondersteuning aan de verzuimmanagers. Onder jouw leiding gaan zij de dialoog aan met werknemers en werkgevers om herstel en terugkeer naar werk te bevorderen. Je organiseert intervisies en workshops in samenwerking met interne opleiders, waardoor het team zich verder ontwikkelt.

Tijdens jouw eigen spreekuur richt je je op medewerkers met complexe casussen, waarbij de verzuimmanagers een deel van jouw taken overnemen. Je neemt uitgebreid de tijd om samen met de medewerker de huidige situatie te bespreken, beïnvloedbare factoren te identificeren en coachende vaardigheden toe te passen. Je stimuleert de medewerker om realistische doelen te stellen en stappen te zetten naar herstel en terugkeer naar werk.

In deze rol is het essentieel dat je vertrouwt op het team van verzuimmanagers, openstaat voor verschillende visies, en op een enthousiaste en positieve manier sturing geeft. Door kennis te delen en te coachen, laat je anderen groeien en benut je jouw deskundigheid optimaal. Als bedrijfsarts zet je jouw kwaliteiten zinvol in, wat gegarandeerd voldoening oplevert.


Jouw nieuwe werkplek

Deze werkgever hanteert taakdelegatie, waarbij verzuimmanagers een deel van de taken van artsen overnemen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om diepgaand te luisteren en hoogwaardige zorg te bieden. Als arts fungeer je als begeleider en coach voor een team van ervaren verzuimmanagers. Deze professionals zijn deskundig en goed op de hoogte van hun vakgebied. Je organiseert voortdurend trainingen, workshops en evaluaties in samenwerking met interne opleiders, waardoor kennis wordt geactualiseerd en kwaliteit wordt geborgd.

Dit geeft jou de geruststelling om taken over te dragen, terwijl de vrijgekomen tijd en ruimte je in staat stellen om te focussen op complexe casussen. Het coachen van de verzuimmanagers maakt jouw werk dynamisch en uitdagend. Samen met jouw team zorg je niet alleen voor een re-integratieproces dat aan de wettelijke eisen voldoet, maar ook voor de tijd en ruimte om echt te luisteren. Hierdoor begrijpen jullie het verhaal van de medewerker en de situatie tot in detail. Zo maken jullie met jullie adviezen en begeleiding het verschil, waardoor medewerkers weer gezond terugkeren naar werk.


Wat breng je mee?

Jij bent de ideale bedrijfsarts wanneer jij van het delen van kennis en coachen energie krijgt. Jouw tijd besteed je graag aan casussen waarmee je écht het verschil maakt. Verder ben jij niet bang om taken over te dragen, heb je een radar voor innovatieve ontwikkelingen en je weet wat werkgevers en werknemers beweegt.


Arbeidsvoorwaarden

Hoeveel uur jij per week gaat werken, bespreken wij samen. Zo blijft jouw werk en prove balans zeker gewaarborgd. Een aangename werksfeer met toegewijde collega's in een dynamische omgeving. Jouw salaris is 3.874 euro tot 9.008 euro bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.

Deelname aan het hoogwaardige pensioenplan via RaboPensioen (op basis van 50%-50% premieverdeling) 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, met de mogelijkheid om jaarlijks 1 werkweek extra te verkrijgen. Deze werkgever is flexibel met betrekking tot thuiswerken. Een sterke focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit Een aantrekkelijke leaseauto bij een jaarkilometrage van 15.000 kilometers Jaarlijks beschikking over een duurzaam inzetbaarheidsbudget van 500 euro.

Hier krijg je volop kansen om te leren en een actieve rol te spelen in de verdere ontwikkeling van werken met taakdelegatie. Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen op het gebied van coaching, opleiding en samenwerking. Inhoudelijk ga je aan de slag met complexe casuïstiek. Een van de stafartsen, is een autoriteit in het vakgebied en staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, wat zeer leerzaam is! Bovendien krijg je toegang tot een online leerplatform, waar je onbeperkt kunt deelnemen aan meer dan 300 trainingen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in