+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.
Laad meer vacatures

Wij-zijn coördinator vrijwilligers, activiteiten en verhuur Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting Aanloop de Steiger

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Op 28 oktober 2023 opende de Steiger haar deuren in Zaltbommel. De Steiger maakt deel uit van een groter sociaal-cultureel ecosysteem in Pand9. De Steiger is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar inwoners van Zaltbommel van betekenis kunnen zijn voor zichzelf en voor elkaar. In de Steiger werken inwoners aan de zorg van morgen. Meer omzien naar elkaar. En van ik naar wij. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. De Steiger is een breed burgerinitiatief waarbij inmiddels circa veertig vrijwilligers zijn aangesloten. Ze vormen het hart van De Steiger. De Steiger heeft een bestuur en beschikt over een ANBI-status. De Steiger ontwikkelt zich snel door. Met nieuwe vrijwilligers, activiteiten en sociaal-maatschappelijke partijen die de ruimte willen huren. Dit vraagt veel van onze twee vrijwillige coördinatoren. Het is tijd voor een betaalde coördinator voor 16 uur per week. Maak jij het verschil?

Wat ga je doen?
Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor onze vrijwilligers. Je werft en selecteert vrijwilligers en voert coachende gesprekken. Je organiseert samen met het bestuur bijeenkomsten voor vrijwilligers. Je houdt je bezig met de activiteitenplanning en het de inroostering van vrijwilligers. Je bent dagelijks aanwezig in De Steiger en beantwoordt vragen van bezoekers en vrijwilligers. Je houdt administraties van vrijwilligers bij en stelt nieuwsbrieven op. Als coördinator organiseer je samen met bezoekers en vrijwilligers van De Steiger activiteiten gericht op ontmoeting. Je verzamelt ideeën, werkt ze mee uit en begeleidt ze samen met vrijwilligers. Hierbij zoek je de verbinding met andere partijen, binnen en buiten Pand9. Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor sociaal-maatschappelijke partijen die De Steiger willen gebruiken voor ontmoetingsactiviteiten. Je stelt overeenkomsten op en zorgt ervoor dat de huurders hun acti viteiten goed kunnen uitvoeren. Je sluit aan bij de vergaderingen van het bestuur en denkt mee over de doorontwikkeling van De Steiger. Al deze taken doe je in goede samenwerking met vrijwilligers en het bestuur. De Steiger zit nog in een pioniersfase. Dat vraagt een ondernemend profiel.

Wat bieden we?
We bieden je een zelfstandige functie in een innovatieve, inspirerende en plezierige werkomgeving in een klein vrijwilligersteam. Je krijgt alle mogelijkheden om sociaal-maatschappelijk impact te maken. We hechten veel waarde aan samenwerking, collegialiteit en humor. We bieden een vergoeding op zzp-basis voor 16 uur per week (dinsdag tot en met zaterdag).

Wat vragen we?
Voldoe je aan het volgende profiel:
 Je bent ondernemend en creatief.
 Je denkt outside the box en hebt improvisatie vermogen.
 Je laat je niet gauw gek maken.
 Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.
 Je bent positief ingesteld, flexibel en zelfstandig.
 Je bent representatief en sociaal vaardig.
 Je bent van nature een verbinder en kunt snel en goed schakelen. … en breng je verder het volgende mee:
 Coördinerende, organiserende en/of dienstverlenende werkervaring.
 Ervaring in een coachende rol vanuit een gelijkwaardige positie.
 Affiniteit met de werkwijze van een laagdrempelige ontmoetingsplek.
 Ervaring met het werken met vrijwilligers
 Feeling met inwoners met een kwetsbaarheid.
 Bekend met de Windows-omgeving en de programma's Word en Excel.
… solliciteer dan op deze mooie functie als coördinator vrijwilligers, activiteiten en verhuur en maak het verschil bij De Steiger!

Enthousiast geworden?
Hebben we je enthousiast gemaakt en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan voor 26 februari 2024 een korte motivatie inclusief een CV aan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.! Wil je meer weten? Bel dan met onze vrijwillige coördinator, Cemka Hetjes, (06) 4763 9869. Of kijk op onze website .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in