+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GZ-psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog-Generalist – Zaltbommel Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.108 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Mentaal Beter krijg je de kans om met een diverse groep cliënten te werken en een breed scala aan psychische problemen aan te pakken. Je hebt een eigen caseload en bent betrokken bij het draaiende houden van onze vestigingen. Je zult veel afwisseling ervaren in je werk, van individuele behandelingen tot het helpen ontwikkelen van nieuwe behandelmethoden. We bieden een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie, met veel ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (bggz en sggz) die een grote verscheidenheid aan psychische problematieken kent? Vind je het fijn om een gevarieerd takenpakket te hebben waarbij je een eigen caseload hebt, regiebehandelaar bent en verantwoordelijk bent om samen met de teams de vestigingen Zaltbommel enDruten draaiende te houden? Bij Mentaal Beter vind je een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie en krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid.


Wat ga je doen?

Je behandelt kinderen en jeugdige cliënten met een verscheidenheid aan klachten, in zowel de generalistische bggz als de sggz. Naast individuele behandeling (zowel face-to-face als met behulp van e-Health behandelprogramma´s) voer je ook diagnostiek en groepsbehandeling uit en geef je werkbegeleiding aan het team, wat betekent dat er veel afwisseling is binnen en tussen de werkdagen. Ook nodigen we je graag uit om mee te helpen bij het ontwikkelen van ons nieuwe behandelaanbod. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing, cursussen en workshops.


Wie zijn wij?

Mentaal Beter, HSK, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs en Siggie zijn allemaal onderdeel van Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.

Binnen Mental Care Group werken we rolgebaseerd. Ieder team beslist samen of zij gebaat zijn bij het teamleider- of rollenmodel. Bij het teamleidermodel is de teamleider verantwoordelijk voor onderwerpen als personeel, bedrijfsvoering, kwaliteit en planning. Denk hierbij aan taken als het voeren van ontwikkelgesprekken, signaleren van knelpunten, het waarborgen van de kwaliteit van zorg en zorgdragen voor een optimale planning (in samenwerking met het planbureau). Bij het rollenmodel worden bovenstaande taken verdeeld onder maximaal vier collega’s. Deze rolverdeling zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid.

Over de teams:

Teams Zaltbommel en Drutenwerken volgens het rollenmodel. Het zijn twee enthousiaste teams die volop in ontwikkeling zijn en hard groeien in de regio. ‘We zijn jong, hartelijk en betrokken bij elkaar om ons werk elke dag beter te doen. Er wordt in een klein team gewerkt, zodat we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing, cursussen en workshops. Naast dat wij hardwerkende professionals zijn, kunnen wij ook enorm genieten van teamuitjes en zomer- en kerstborrels. Wij kijken uit naar nieuwe collega’s om ons team compleet te maken!’


Vereisten

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises. Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk:

  • Je hebt relevante werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist.
  • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd.
  • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding.
  • Je bent zelfverzekerd, oplossingsgericht en vraagt hulp wanneer dat nodig is.
  • Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt het team naar een hoog plan trekken.
  • Je bent innovatief en staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt hier graag in meedenken.

Enthousiast geworden?

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Silke Lamers (Corporate Recruiter) via 06 134 86 009 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kijk je op

Er wordt geen einddatum gehanteerd. Zolang de vacature online staat, is deze nog actueel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.


Wat bieden wij jou?

Werken als GZ-psycholoog bij Mentaal Beter krijg je een onconventionele functie waarbij bevlogenheid, pionieren, vrijheid en aanpakken jouw krachtbronnen zijn.  Daarnaast bieden we het volgende:

  • Een salaris conform cao ggz, functiegroep 65.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, fietsplan, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, verlofdagen en (digitale) teamuitjes.
  • Een balansbudget van maximaal €500,- op basis van een fulltime dienstverband wanneer je op 1 juli in dienst bent. Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de CAO GGZ.
  • De mogelijkheid om thuis te werken. Laptop wordt hierbij gefaciliteerd.
  • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 1.750,- op basis van een 36-urige werkweek (<24u naar rato berekend), voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je krijgt de ruimte om intervisie en supervisie bij te wonen.
  • Je krijgt een in-company opleidingsplan.

Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan hier een kijkje: Arbeidsvoorwaarden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in