+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stel je voor, je gaat werken voor een wereldwijde topper in transport en logistiek. Ze zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs om hun team te versterken. Je rijdt met waardevolle ladingen en bezoekt dagelijks verschillende adressen. Je werkt in een vast schema, fulltime of parttime. Het mooie is dat je direct bij hen in dienst kunt komen. Plus, je krijgt de kans om deel te nemen aan bonussen, waaronder een eindejaarsbonus. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stel je eens voor, onze opdrachtgever is geen gewoon bedrijf, het is een wereldwijde grootheid in de transport- en logistieke sector! Een naam die overal ter wereld wordt gerespecteerd en die uitblinkt in diverse vormen van transport en logistiek. En nu hebben ze grootse plannen om hun chauffeursteam in Nederland uit te breiden. Ze willen bouwen aan de toekomst, en ze willen dat jij daar deel van uitmaakt. Het beste nieuws? Een rechtstreeks dienstverband ligt binnen handbereik!

Wat staat jou te wachten als vrachtwagenchauffeur CE?

Stel je voor dat je rijdt voor de meest gerenommeerde merken van Nederland. Je pendelt tussen verschillende bedrijven, waar je kostbare ladingen op pallets veilig van locatie A naar locatie B vervoert. Het meeste werk wordt voor je gedaan door het logistieke team, maar voor die paar gevallen waar je zelf moet laden en lossen, staat er een elektrische pallettruck voor je klaar. Je bezoekt gemiddeld zo'n 15 adressen per dag in een vaste regio, waardoor je een hechte band opbouwt met je klanten.

Als vrachtwagenchauffeur CE heb je een vast schema, waarbij je als fulltimer van maandag tot en met vrijdag werkt. Voor degenen die parttime willen werken, is dat ook bespreekbaar, maar je moet minimaal 3 dagen per week beschikbaar zijn. Ongeacht je keuze, start je je dag met een kopje koffie tussen 05:00u en 07:00u, en rijd je gemiddeld 10 tot 12 uur per dag. Als fulltimer kun je rekenen op gemiddeld 55 tot 60 uur per week.

Ben jij de ster die we zoeken voor een direct dienstverband bij deze geweldige opdrachtgever?

Hebben we je interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons via 030 307 6000 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Als dit niet de juiste vacature voor jou is, daag ons dan uit om de perfecte match voor je te vinden. We staan klaar om je te verwelkomen met een kopje koffie en een wereld aan mogelijkheden!


Functie eisen
  • Geldig CE rijbewijs 
  • Code 95 en bestuurderskaart 
  • VOG 
  • Representatief en klantgericht 
  • Collegiaal ingesteld 
Arbeidsvoorwaarden
  • Reiskostenvergoeding 
  • Bedrijfskleding 
  • Als chauffeur deel jij mee in de bonussen waaronder een eindejaar bonus t.w.v. €200,- 
  • Netto salaris tussen de €850,- en €900,- per week 
  • D-schaal verloning conform TLN CAO 
IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in