+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.

Digital Marketing Specialist, Zaltbommel Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.534 - € 7.006 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van een toonaangevende speler in de markt, gevestigd in een bruisende omgeving. Geniet van een direct contract, een competitief salaris volgens CAO, en een uniek hybride werkbeleid dat thuiswerken stimuleert met bijbehorende vergoeding. Dit alles binnen een informele, milieubewuste organisatie die dagelijks een gratis gezonde lunch aanbiedt. Ontdek een rol waarin je met je marketingexpertise de EMEA digitale strategie in de Benelux vormgeeft. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je een kijkje nemen bij dé wereldspeler die voorop loopt in de markt? Gevestigd in het bruisende Zaltbommel, bieden zij jou direct een contract aan. Je wordt beloond volgens de Cao metalelectro (schaal

€ 3534-7006 bruto per maand), met maar liefst 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

En dat is nog niet alles. Onze opdrachtgever omarmt het hybride werken met een beleid dat je 40-60% vanuit huis kunt werken, inclusief een thuiswerkvergoeding. Daarnaast bieden ze een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiebijslag, reiskostenvergoeding, een mobiel en laptop van de zaak, en interne groeimogelijkheden.

Maar waar ze echt in uitblinken, is de informele en gezellige werkomgeving. Hun missie? Het beschermen van het milieu en het verbeteren van de kwaliteit van leven wereldwijd. 

En alsof dat nog niet genoeg is, trakteren ze je dagelijks op een gratis gezonde lunch in het prachtige kantoor te Zaltbommel. Waar wacht je nog op? 

Je werkt samen met 7 marketing en communicatie specialisten en geeft advies bij marketingcampagnes.

Hierbij is leadgeneratie een belangrijk focusgebied. Je denkt mee over nieuwe doelgroepen en verbetering van de website (vindbaarheid en conversie).

Jouw taak is om te zorgen voor de implementatie en uitvoering van de EMEA digitale marketingstrategie in de Benelux. Dit betreft bijvoorbeeld de doorontwikkeling van de website, UX en optimalisatie, emailcampagnes, SEO/SEA en social media.

Waar ga je werken?

Deze dynamische wereldspeler (beursgenoteerd) met een hoofdkantoor in Zaltbommel biedt een rechtstreeks contract. Ze verlonen volgens de Cao metalelectro,

27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, hybride werkbeleid 40-60% thuis (met thuiswerkvergoeding), vakantiebijslag, reiskostenvergoeding, mobiel, laptop en interne doorgroeimogelijkheden. Maar bovenal een gezellige en informele werkomgeving met als missie om het milieu wereldwijd te beschermen en kwaliteit van leven te verbeteren. Tenslotte een gratis gezonde lunch op een mooi kantoor in Zaltbommel.

Wat vragen wij?

Wat zoeken we in jou als marketingexpert? 

• Heb je een Hbo/Wo werk- en denkniveau? 

• Blink je uit in plannen en organiseren, ben je accuraat en stressbestendig?

• Gedij je goed in zowel nationale als internationale teams?

• Beheers je het Nederlands uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk, en kun je goed uit de voeten in het Engels? 

• En heb jij minimaal twee jaar relevante werkervaring op zak? 

Dan ben jij klaar om je stempel te drukken in de marketingwereld. 

Laat van je horen door op de sollicitatiebutton te klikken. Dit is jouw kans op een vaste positie, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Jouw sollicitatie en registratie worden met de grootste zorg behandeld, net zoals jij dat zou verwachten in jouw marketingwereld! 

Benieuwd naar meer details? Neem vóór 15 mei 2024 contact op met onze Consultant Werving & Selectie, Wendy Janssen, via telefoonnummer 06-12011981.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in