+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zandberg.
Laad meer vacatures

Schilder Zandberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder ben jij de Picasso van de verfwereld, de grappenmaker onder de kwastzwaaiers! Je krijgt de kans om saaie muren om te toveren tot ware kunstwerken en mensen te laten glimlachen terwijl je bezig bent. Je hanteert je kwast als een toverstaf en tovert kleurrijke taferelen op elke oppervlakte die je tegenkomt. Geen muur is veilig voor jouw creativiteit! Als jij de schilder bent die van mening is dat niet alleen het schilderen een avontuur is voor het oppervlak, maar ook de harten kan transformeren, dan is deze functie jouw op het lijf geschreven.


Ben jij het?

Wij zoeken een schilder die niet alleen de beste is in zijn vak, maar ook een sprankelende persoonlijkheid heeft. Je kunt niet alleen verf aanbrengen, maar ook een glimlach op het gezicht van klanten toveren. Je hebt een scherp gevoel voor humor en weet hoe je de sfeer kunt verlichten met jouw gevatte opmerkingen. Ervaring als schilder is een pluspunt, maar als je een geboren entertainer bent met een passie voor kleur, moedigen we je zeker aan om te solliciteren!


Wat wij bieden

Wat kan je verwachten bij Faber als schilder? Jij krijgt van ons een mooi salaris conform de schilders-cao tussen de €2.600,- en €3.500,- bruto. Afhankelijk van jouw werkervaring als schilder. Daarnaast kan je het volgende verwachten van ons:

  • Jij laat straks zien dat alles wat jij schildert in goud veranderd? Dan kan jij rekenen op een vast contract!
  • Jij krijgt van ons een spaarprogramma: Elke werkdag die jij werkt spaar jij punten. Deze punten kan je inwisselen voor de leukste cadeaus.
  • Jij krijgt van ons twee opleidingen per jaar, zodat jij in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden telkens mooie stappen kan maken. Faber betaald deze opleidingen voor jou.
  • Jij vindt dichtbij huis wonen toch ook belangrijk? En eerlijk is eerlijk, wat is er nou fijner dan dichtbij huis te werken. Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis.
  • Wij vinden binding en waardering voor onze vakkrachten erg belangrijk bij Faber, vind jij dat ook? Dan ben jij bij Faber aan het juiste adres. Zo organiseren bijvoorbeeld een zomer- en kerstborrel voor onze vakkrachten.
Waar jij werkt

Als schilder bij dit schildersbedrijf kom je in een gezellige omgeving te werken. Er is altijd ruimte voor een lolletje, maar er wordt ook hard gewerkt. Elke penseelstreek wordt doordacht met zorg en precisie. Of het nu gaat om het verfraaien van een huis, kantoor of een groter commercieel project, wij zien elke muur als een leeg canvas dat wacht op verlevendiging. Ons team van ervaren schilders brengt niet alleen verf aan; ze brengen karakter aan elke ruimte. Wij begrijpen dat kleur niet alleen een esthetische keuze is, maar ook een emotie oproept. Daarom nemen we de tijd om de juiste tinten te selecteren die passen bij de visie en persoonlijkheid van onze klanten. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om af en toe langs de snackbar op de hoek te lopen voor een 'gezonde' aardappel lunch. Bij dit bedrijf kan je tot aan je pensioen met veel plezier werken als schilder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in