+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Monteur installatietechniek service en onderhoud Zeewolde Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

STOAL

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als loodgieter draait alles om jou. Je krijgt de kans om te kiezen wat je wilt doen: werk in de service of aan renovaties, dakwerk of CV-ketelonderhoud. Jouw wensen en toekomstplannen zijn belangrijk. Misschien kunnen zelfs je werktijden of locatie aangepast worden. Dit alles met goede arbeidsvoorwaarden. Als je plezier hebt in je werk, doe je het ook goed. Klinkt dit als jouw ideale baan? Dit is het nieuwe werken! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Natuurlijk kun jij in deze markt overal in de regio Zeewolde aan de gang als loodgieter binnen het klantenwerk. Zeker met jouw opleiding en ervaring als loodgieter of installatiemonteur, is het een makkie om ergens een geschikte baan te vinden. Toch?

Of heb je alle zoektermen die ook maar iets met loodgieten te maken hebben, al een keer door Google gehaald en zie je door de bomen het bos niet meer? Zoveel vacatures, aanbiedingen en recruiters. Zoveel bureaus, vage omschrijvingen en onduidelijkheden? Mensen die het verschil tussen dun- en dikwandig leidingwerk niet weten… maar wel wat moeten zeggen over jouw nieuwe baan? Hebben die mensen eigenlijk wel het beste met jou voor? Misschien is het zoeken van een nieuwe baan wel vermoeiender dan je dacht. Je wilt natuurlijk ook niet voor de eerste de beste werkgever aan het werk gaan. Tenzij… de eerste ook daadwerkelijk de beste werkgever blijkt te zijn!

Want hoe fijn zou het zijn, als nou eens niet het werk, maar de werknemer centraal staat?
Stel dat jij inspraak hebt in het werk dat je doet, of juist niet doet. Stel dat jij mag kiezen tussen werken binnen de service of juist werken aan mooie renovatie klussen. Stel dat je mag kiezen uit het werk dat je doet. Dakwerk, of juist het onderhoud aan CV-ketels? Misschien ben je liever kleine reparaties aan sanitair aan het uitvoeren? Stel dat er rekening wordt gehouden met jouw toekomst plannen en privé situatie? Stel dat zelfs je werkzaamheden of locatie aangepast kunnen worden, mocht dit beter voor je zijn? En dat allemaal, terwijl de arbeidsvoorwaarden ook nog eens goed zijn?!

Volgens ons zou echt leuk werk, aan deze voorwaarden moeten voldoen. Op deze manier haal jij namelijk het meeste plezier uit je werk. En wanneer je oprecht plezier hebt in je werk, is de kans erg groot dat je je werk ook goed doet. Iedereen blij. Dat is pas het nieuwe werken!

Mee eens? Lijkt zo’n baan waarin jij centraal staat je een goed plan? Of klinkt dit te mooi om waar te zijn? Laat ons deze nieuwe manier van werken bewijzen, of praat eens met een van je toekomstige collega’s!



Bedrijfsomschrijving

Stoal is een technische werkgever die afwisselend werk biedt in de werktuigbouwkunde, metaal, elektrotechniek, installatietechniek en interieurbouw. Wij maken van droombanen echte carrières.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in