+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Meewerkend Voorman Sportvelden in Zeewolde Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CSC Sport

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.450 p/m

Vacature in het kort

Hou je van buiten zijn en sport? Dan is deze baan perfect voor jou! Als Meewerkend Voorman Sportvelden leid je een team dat sportvelden mooi en goed maakt. Je werkt met verschillende soorten gras en zorgt dat alles goed gaat. Je praat met het team en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Ook regel je de planning en hou je bij wat er gebeurt. Je krijgt een goed salaris en extra s, zoals geld voor eten en reizen. Je krijgt ook kleding en spullen om veilig te werken. In de zomer werk je meer, maar in de winter mag je meer vrij nemen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Meewerkend Voorman Sportvelden bij CSC Sport in Zeewolde

Ben jij iemand die van de buitenlucht houdt, gepassioneerd is over sport en graag anderen inspireert? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou bij CSC Sport! Wij zijn op zoek naar een Meewerkend Voorman Sportvelden die klaar is om de handen uit de mouwen te steken en het beste uit zijn team te halen.

Stel je eens voor: elke dag begin je met een frisse bries en een stralende zon terwijl je samen met jouw team aan de slag gaat om sportvelden te creëren die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook perfect functioneren. Van het aanleggen van kunstgras tot natuurgras en atletiekbanen, jij staat aan het roer van het proces.

Maar er is meer dan alleen het fysieke werk. Als Meewerkend Voorman Sportvelden ben jij de spil tussen het team en de uitvoerder. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het opstellen van de planning tot het afroepen van materialen en het bijhouden van de administratie middels een praktische app. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor toezichthouders en andere betrokkenen en werk je nauw samen met de uitvoerder om ervoor te zorgen dat alles efficiënt verloopt.

Wat vragen we van jou?
Niet veel, behalve een sterke werkethiek, goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis enthousiasme. Of je nu al ervaring hebt in de sector of gewoon klaar bent om te leren, wij bieden training en ondersteuning om jou te helpen slagen.

Naast een uitstekend salaris tussen de €3.000,- en €4.450,- bruto per maand, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reistijdregelingen en maaltijdvergoedingen. Je hoeft in deze functie niet of nauwelijks in de kost. Natuurlijk verstrekken we ook je persoonlijke werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk goed en veilig uit te voeren.

Omdat je in de zomer vaak meer uren werkt dan in de winter gaan we uiterst flexibel om met verlofverzoeken in de winter. Hiervoor kun je bijvoorbeeld tijd voor tijd uren inzetten. Wil je in de dal maanden liever langere weekenden of langer aansluitend verlof? In overleg is bijna alles mogelijk.

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de sportfaciliteiten van de toekomst? Stuur dan snel je CV naar Mathieu van Strijp (Corporate Recruiter) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem contact via WhatsApp op 06-11046734.

CSC Sport – Let the games begin!



Uren

40 uur
Je werkt op locaties door heel Nederland en soms daarbuiten

Salaris

€ 3.000 - € 4.450 p/m
Inschaling op basis van opleiding en ervaring.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn er om uw kunstgras- of natuurgras sportveld te realiseren, van de fundering tot het goedkeuringscertificaat. Het bouwproces wordt nauwkeurig afgestemd in samenwerking met de opdrachtgever, de gebruikers (verenigingen), de omwonenden en andere belanghebbenden.

Bij CSC Sport hechten we waarde aan samenwerking met lokale onderaannemers, die vaak sterke banden hebben met de betreffende verenigingen. Dit biedt verenigingen een kostenefficiënte oplossing, helpt opdrachtgevers de lokale werkgelegenheid te ondersteunen en stelt ons in staat lokale betrokkenheid te bevorderen, terwijl we het milieu ontzien door minder reiskilometers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in