+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.

Buitendienst Medewerker Sportvelden in Zeewolde Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CSC Sport

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.390 - € 3.545 p/m

Vacature in het kort

Zet je liefde voor sport en praktische kennis in als Buitendienst Medewerker Sportvelden. Bij ons werk je buiten en maak je sportvelden mooier. Je leert veel en doet elke dag iets anders. We bieden goede extra s, zoals reistijdvergoeding en maaltijdvergoeding. In de zomer werk je meer, maar in de winter kun je flexibel met je vrije tijd omgaan. We helpen je groeien in je werk en vieren successen samen. Plus, op vrijdag drinken we soms een biertje. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Buitendienst Medewerker Sportvelden bij CSC Sport in Zeewolde
Zet jouw passie voor sport en je praktische kennis in voor een rol waar elke dag anders is! Bij ons ben je niet zomaar een vakman; je bent een specialist in het tot leven brengen van sportvelden. Je legt het perfecte kunstgrasveld aan en leert alle technische facetten die komen kijken bij de aanleg van een sportveld of je werkt mee aan de bouw van een atletiekaccommodatie. Je maakt deel uit van een team dat echte verandering teweegbrengt in onze gemeenschap.
Videospeler

Waar kom je terecht?
Bij CSC Sport zoeken we mensen die met plezier hun handen vuil maken. Als Buitendienst Medewerker Sportvelden ga je aan de slag in de buitenlucht, waar je helpt om sportvelden om te toveren tot perfecte speelplekken. Je specialiseert je in kunstgras en zorgt ervoor dat elk veld er tiptop uitziet. Elke dag is anders, vol met nieuwe dingen om te leren en te doen.

Wat ga je doen?
Je dag is gevuld met een verscheidenheid aan taken, van het bedienen van geavanceerde machines voor de aanleg van sportvelden tot het aanleggen van sportcomplexen die onze steden verfraaien. Je werkt samen met een toegewijd team om elk project van concept tot realisatie op te leveren. Je doet dit alles met oog voor veiligheid en de zorg voor een opgeruimde werkplek.

Wat wij zoeken:
Wij zoeken mensen die geen problemen hebben met afwisselende werktijden, vooral in de zomer. Teamspelers met een praktische instelling en goede sociale vaardigheden. Heb je al enige ervaring in bijvoorbeeld de grond-, weg- en waterbouw of infra? Dan heb je een streepje voor. Heb je geen ervaring maar wel de bereidheid om te leren? Dan leiden we je graag op. Oók wanneer daar een opleiding voor nodig is.

Wat wij bieden:
Naast een uitstekend salaris tussen de €2.390,- en €3.545,- bruto per maand, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reistijdregelingen en maaltijdvergoedingen. Je hoeft in deze functie niet of nauwelijks in de kost. Natuurlijk verstrekken we ook je persoonlijke werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk goed en veilig uit te voeren.

Omdat je in de zomer vaak meer uren werkt dan in de winter gaan we uiterst flexibel om met verlofverzoeken in de winter. Hiervoor kun je bijvoorbeeld tijd voor tijd uren inzetten. Wil je in de dal maanden liever langere weekenden of langer aansluitend verlof? In overleg is bijna alles mogelijk.
Je krijgt ook de kans om je te specialiseren en door te groeien binnen ons bedrijf. Zo kun je doorgroeien naar Vakman GWW of Meewerkend Voorman Sportvelden. Uiteraard drinken we op vrijdag ook graag een afsluitend biertje en vieren we regelmatig onze successen.

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je CV naar Mathieu van Strijp (Corporate Recruiter) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je nog vragen? Dan kun je hem bereiken op 06-11046734. Liever eerst whatsappen? Geen probleem!

N.b.: CSC Sport gelooft in een kleurrijke mix van talent en verwelkomt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten.

CSC Sport – Let the games begin!

Uren

40 uur
Je werkt op locaties door heel Nederland en soms daarbuiten.

Salaris

€ 2.390 - € 3.545 p/m
Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn er om uw kunstgras- of natuurgras sportveld te realiseren, van de fundering tot het goedkeuringscertificaat. Het bouwproces wordt nauwkeurig afgestemd in samenwerking met de opdrachtgever, de gebruikers (verenigingen), de omwonenden en andere belanghebbenden.

Bij CSC Sport hechten we waarde aan samenwerking met lokale onderaannemers, die vaak sterke banden hebben met de betreffende verenigingen. Dit biedt verenigingen een kostenefficiënte oplossing, helpt opdrachtgevers de lokale werkgelegenheid te ondersteunen en stelt ons in staat lokale betrokkenheid te bevorderen, terwijl we het milieu ontzien door minder reiskilometers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in