+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Leerling monteur Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met je handen en wil je alles leren over het plaatsen van kozijnen en ramen? In deze functie krijg je de kans om vanaf het begin te starten en jezelf te ontwikkelen tot een echte expert. Je werkdag begint vroeg, met een kop koffie en samen met je team. Je gaat op pad, werkt hard en zorgt dat alles er perfect uitziet. Op dinsdag en donderdag sport je met je collega's, en elke week sluit je af met een leuke borrel. Plus, er zijn kansen om door te groeien. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij geïnteresseerd in techniek maar heb je nog niet veel ervaring? Wil je jezelf ontwikkelen tot vakman? Blijf dan zeker lezen, want dit zou wel eens de ideale vacature voor jou kunnen zijn!

Functieomschrijving:

Als Leerling Monteur wordt jij volledig mee genomen in het proces van het installeren van onder andere kozijnen en ramen. Je krijgt de tijd om kennis te maken met het vak om je uiteindelijk te ontwikkelen tot ervaren monteur.

Hoe ziet een werkdag er uit? Je begint de dag 's ochtends vroeg om 7 uur, met je collega's in de werkplaats en een lekkere kop koffie of thee. Daar maak je je klaar voor de dag. Na indeling in een team vertrek je naar de locatie. Bij aankomst begin je met het demonteren van de oude kozijnen om plaats te maken voor de nieuwe. Zodra alles is geïnstalleerd, neem je de tijd om ervoor te zorgen dat de afwerking tot in de puntjes perfect is. Daarna is het tijd om weer richting huis te gaan! Op dinsdag en donderdag heb je de kans om samen met je team deel te nemen aan een verfrissende sportsessie, geleid door een persoonlijke coach. Aan het einde van de week is er altijd een gezellige borrel met het team, wat ook wel eens eindigt met zijn alle op het terras.

Het bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf en richt zich op hoogwaardige producten voor ramen, kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering en gevelbekleding. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, bieden ze een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid zorgt ervoor dat ze een betrouwbare partner zijn in de branche.


Wij bieden
  • Een salaris tussen de €2300 en €2700 afhankelijk van ervaring en leeftijd
  • Een baan in een familiebedrijf met een informele werksfeer
  • Een coach die jou en je team twee keer per week tot het uiterste pusht in de sportschool
  • Doorgroei mogelijkheden
  • Elke vrijdag een gezellige borrel
Wij vragen
  • Affiniteit met techniek
  • In het bezit van rijbewijs B/BE is een pré
  • Je bent een team player
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in