+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Monteur Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Heb je oog voor detail en hou je van afwisseling in je werk? Als monteur bij ons ben je elke dag op pad, van nieuwbouw tot particuliere woningen. Je werkt met een team en leidt de klus. Je zorgt dat alles perfect gemonteerd is. Je komt in een groeiend bedrijf met een hecht team. Plus, je kan twee keer per week gratis sporten met je collega's. Een kans om fit te blijven en samen plezier te hebben. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een vakman met een scherp oog voor detail? Zou je graag je kennis willen delen met beginnende monteurs? Lees dan snel verder, wellicht is dit de perfecte vacature voor jou!

Functieomschrijving:

Als monteur ben jij een belangrijke schakel bij het installeren van onder andere ramen, deuren en schuifpuien. Je gaat dagelijks op pad met de bus, samen met 1 of 2 collega's. Je bezoekt verschillende locaties, variërend van nieuwbouwprojecten tot particuliere woningen en bedrijfspanden, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Op locatie ben jij de expert die de leiding neemt en je collega's aanstuurt indien nodig. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren en monteren van verschillende elementen, en je zorgt ervoor dat de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Als echte vakman merk je direct op wanneer een kozijn nog wat extra aandacht nodig heeft, je zorgt ervoor dat alles er netjes en strak uitziet.

Je komt te werken in een snel groeiend bedrijf waar jouw inzet een bijdrage levert aan die groei. Bij dit bedrijf ben je geen nummertje, maar een gewaardeerd lid van een hecht team. Bovendien bieden zij jou de mogelijkheid om wekelijks 2 uur te sporten, samen met collega's op kosten van de zaak, zodat je zowel op het werk als daarbuiten in topvorm blijft.

Het bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf en richt zich op hoogwaardige producten voor ramen, kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering en gevelbekleding. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, bieden ze een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid zorgt ervoor dat ze een betrouwbare partner zijn in de branche.


Wij bieden
  • Een baan waar geen een dag het zelfde is
  • Een salaris tussen de €2400 en €2900 afhankelijk van kunde en ervaring
  • Een informele werksfeer
  • De mogelijkheid om 2x in de week met het team te sporten
Wij vragen
  • Ervaring in de techniek
  • Rijbewijs B of BE
  • Je bent nauwkeurig en een teamplayer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in