+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeijen.

Bouwhulp Zeijen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Bij een jong en veelzijdig bouwbedrijf zoeken we een bouwhulp. Je gaat helpen met allerlei klussen, zowel binnen als buiten. Denk aan timmeren, wanden plaatsen, tuinwerk en meer. Het werk is elke dag anders, dus je verveelt je nooit. Ervaring is niet nodig, als je maar graag met je handen werkt. Je krijgt de kans om veel te leren en het team is heel gezellig. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een jong en veelzijdig bedrijf in Zeijen zijn wij op zoek naar een bouwhulp. Wil jij graag aan de slag bij een klein bouwbedrijf waar je veel verschillende bouwwerkzaamheden kunt uitvoeren? Ga dan aan de slag als bouwhulp.

Als bouwhulp ga je de timmerman ondersteuning bieden met zijn werkzaamheden bij klussen in en rondom huis. Je kunt hierbij denken aan kleine renovatiewerkzaamheden maar ook aan tuinaanleg. Je gaat je onder andere bezig houden met het (ver)plaatsen van wanden en dakramen, plaatsen van deuren en kozijnen, aftimmeren, verbouwen van de zolder, kleine aanbouw, aanbrengen van plafonds en het leggen van vloeren. Tevens ga je wanden en plafonds isoleren, een keukenblok plaatsen of leg je water, cv en elektra aan. Ook kan het zijn dat je juist buiten bezig bent en een schutting, overkapping of tuinhuis plaatst. Kortom, een erg veelzijdige baan die elke dag weer anders is. 


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een medewerker die woonachtig is in de omgeving van Assen. Je bent in het bezit van VCA of wilt deze behalen en hebt een rijbewijs B. Ervaring in de bouw is geen vereiste, wel ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen. 


Over het bedrijf

De opdrachtgever is een jong en ondernemend bedrijf waar men terecht kan voor verbouwing, bestrating, tuinaanleg en verhuur van machines. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Assen en omgeving.


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een veelzijdige werkplek voor 32-40 uur per week. Je krijgt de kans om veel verschillende bouwwerkzaamheden te leren. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring maar ligt tussen de € 13,27 en € 16,-.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in