+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Helpende Plus - Zeist Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.339 - € 3.013 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Achter elke voordeur in Zeist gaat een uniek verhaal schuil. Als Helpende Plus bij Santé Partners ben jij er voor mevrouw van Dijk die op haar 86e hulp nodig heeft bij het wassen en aankleden. Maar ook voor Sam die na een ongeval thuis revalideert. En voor Fatima die ondanks haar spierziekte zo veel mogelijk zelf wil doen. Dingdong; en dan ben jij daar ineens aan de voordeur…

Helpende Plus – Zeist
16 – 24 uur

Jij als Helpende plus…
stel je voor: het is een gewone dag in de levendige wijk waar je werk. Als Helpende ben ik een vertrouwd gezicht voor de cliënten. Van de oer-Hollandse buurvrouw met lichamelijke problemen tot de lieve ouder wordende mens, met een culturele achtergrond, die wij in hun verwarde wereld van dementie verwelkomen, die worstelt met psychische problemen tot het gezin dat elke dag vecht om in balans te blijven.

Maar achter elke deur schuilt een uniek verhaal, jij bent er om een hoofdstuk toe te voegen aan hun reis. Het begint met een glimlach, een vriendelijk woord, en een luisterend oor. Je bouwt een band op met de cliënten; ze zien je niet alleen als een zorgverlener, maar ook als hun vertrouwenspersoon.

Jouw missie? De cliënten ondersteunen zodat ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Samen werken we aan kleine overwinningen, stap voor stap. Je moedigt hen aan om hun zelfstandigheid vast te houden en hun eigen pad te bewandelen. En wanneer het beter gaat zie je dat ze stralen van trots, daar doe je het voor!

Hoe mooi is het om op deze manier bij te dragen aan:

  • je verricht ADL-zorg en/of handelingen waar je bevoegd en bekwaam voor bent. Denk hierbij aan het helpen met steunkousen aandoen, iemand uit bed halen of het aanreiken van medicatie.
  • het uitvoeren van werkzaamheden gericht op revalidatie en reactivering
  • signaleer je tijdig veranderingen, onderneem je zelfstandig hierin stappen of schakel je de juiste collega in.

Jouw nieuwe werkplek
In het hart van Zeist ligt een plek waar elke dag anders is, een werkplek die uitdaagt en inspireert. Hier, tussen de groene lanen en historische gebouwen, vind je een team dat de diversiteit van de wereld in haar armen sluit. Elke cliënt brengt een uniek verhaal, een nieuwe uitdaging en een kans om te groeien, niet alleen in kennis maar ook in begrip van de veelzijdigheid die onze gemeenschap rijk is.

In ons kantoor, een kruispunt van paden en levens, kom je samen met de meest toegewijde huishoudelijke hulpen, casemanagers dementie, collega’s uit een ander wijkteam en het sociale team van Zeist. Het is een plek waar samenwerking niet gewoon een woord is, maar de basis van alles wat we doen. Er is een sterke verbindingen met huisartsen en andere disciplines, zij zorgen voor een netwerk van zorg waarin iedereen elkaar kent en waardeert.

De lijnen zijn kort, de gesprekken lang en de resultaten indrukwekkend. In dit divers en groeiend team vind je niet alleen collega’s, maar ook vrienden en medestrijders in de missie om toekomstbestendige zorg te bieden. Samen lachen we, werken we hard en vieren we elke kleine overwinning op onze weg naar een betere zorg voor iedereen in Zeist.

Welkom in Zeist, waar elke dag een verhaal te vertellen is!

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €2.339,- en €3.013,- schaal FWG 25 - 30 (cao VVT)
  • uitgangspunt is vast dienstverband na de proeftijd
  • onregelmatigheidstoeslag
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • telefoon
  • reiskostenvergoeding volgens cao
  • pensioenregeling
  • gratis trainingen en VTH-scholing bij de Santé Academie

Jouw inbreng
Voor deze vacature als Helpende (plus), voorheen Verzorgende, breng je mee:
✓ een MBO-diploma Helpende (plus)
✓ een MBO-diploma niveau 2 zorg en welzijn (en sta je open om de medicatiemodule te volgen)
✓ flexibiliteit: je werkt verschillende diensten, ook in het weekend.
✓ je bent in staat om om te gaan met onvoorziene omstandigheden
✓ en je beschikt over eigen vervoer.

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Kom jij werken als Helpende (plus) zodat jij cliënten kan helpen om zo fijn mogelijk te kunnen blijven leven in hun eigen omgeving? Solliciteer dan direct door op de knop te klikken. Zodra wij dé Helpende gevonden hebben sluit deze vacature. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Caroline Radstaake, gebiedsmanager (06 – 51041336) . Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, adviseur recruitment.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in