+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Chauffeur C Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als chauffeur bij ons ben je meer dan alleen iemand die rijdt. Je bent het gezicht van ons bedrijf en onmisbaar in ons team. Je dag begint vroeg en eindigt op tijd voor het avondeten. Je werkt hard, maar in een leuke sfeer. We bieden je niet alleen duidelijke werktijden, maar ook de kans om door te groeien en extra opleidingen te volgen. Plus, je krijgt een goed salaris en extra s zoals reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als chauffeur ben jij het stralende middelpunt in een omgeving vol warmte en enthousiasme. Geniet van eersteklas materieel en een opwindende sfeer terwijl je samen met je collega's huisvuil en vuilcontainers inzamelt. We vragen om fysieke fitheid, maar bieden jou de kans om te groeien. Begin je dag tussen 7.00 uur en 7.30 uur en ben ruim op tijd voor het avondeten thuis. Werkdagen vallen tussen maandag en vrijdag.

Jouw rol als chauffeur maakt je niet alleen cruciaal voor ons werk, maar ook het stralende visitekaartje van PreZero. Na een enerverende dag breng je de volle wagen naar de stortplaats en schiet je collega's te hulp bij eventuele vertragingen. Terug op de locatie deel je de avonturen van de dag met je teamleider en werp je alvast een blik op de plannen voor morgen.

Hier krijg je niet alleen glasheldere werktijden, 27,5 vakantiedagen en een salaris dat meegroeit met jouw ervaring, maar ook de kans om een opleiding C te volgen. Daarnaast bieden we reiskostenvergoeding, overurenvergoeding en een solide pensioenregeling. Je rijbewijs C en code 95 zijn de sleutel tot succes, en we regelen dit als dat nodig is. Als je van fysiek werk houdt, een positieve instelling hebt, een gezonde dosis humor en een scherp oog voor veiligheid, dan ben jij de chauffeur die we zoeken! Aarzel niet langer en stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 030-3076000. Een veelbelovende carrière wacht op jou!


Functie eisen
  • Rijbewijs C
  • Code 95
  • Bestuurderskaart
  • Goede fysieke gesteldheid 
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN-CAO 
  • Verdiensten tussen de €700,- en €900,- bruto per week
  • Interne opleidingsmogelijkheden
  • Uitzicht op vaste aanstelling
IQ Select als werkgever
Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in