+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.

Bijbaan Toezichthouder COA Zeist Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

City 360

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
City 360

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 14,49 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als toezichthouder zorg je voor de veiligheid van mensen en help je mee aan een fijne omgeving. Je werkt op verschillende tijden en plekken, dus flexibiliteit is belangrijk. Trigion biedt je niet alleen een baan, maar ook de mogelijkheid om door te groeien. Plus, je maakt deel uit van een familiebedrijf waar jouw welzijn telt. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een bijbaan met uitdaging en doorgroeimogelijkheden? Bij Trigion City 360 zet jij de eerste stap!

Functieomschrijving

Heb jij altijd al interesse gehad in een baan binnen toezicht, handhaving of beveiliging en ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je inzetten voor een veilige omgeving binnen het COA en binnen afzienbare tijd doorgroeien naar de functie van beveiliger? Dan is deze functie als toezichthouder misschien wel iets voor jou! Voor het COA in omgeving Amersfoort en Zeist zijn wij op zoek naar toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en per direct kunnen starten.

Wat ga je doen als toezichthouder COA in omgeving Amersfoort en Zeist?

Afwisselend en uitdagend is je baan als toezichthouder bij Trigion City 360 zeker. De veiligheid van medewerkers en bezoekers van het COA ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk als toezichthouder nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion City 360 is niet voor niets ‘de veilige keuze’.

In jouw functie als toezichthouder werk je nauw samen met beveiligers en ondersteunt hen in hun werkzaamheden. Je draait dag, avond, nacht- en weekenddiensten, op verschillende locaties in de omgeving, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Als toezichthouder bij Trigion City 360 houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

  • Preventief surveilleren: Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan. 
  • Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het ‘hoort’. 
  • Vriendelijk ontvangen en beantwoorden van vragen van bewoners en bezoekers en ze wegwijs maken op de locatie.
  • Opstellen van schriftelijke rapportages. Bij voorkomende calamiteiten rapporteer jij jouw bevindingen aan het einde van de dienst. 

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een betaalde opleiding tot beveiliger aan. Tijdens de opleiding kan je blijven werken als toezichthouder.

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega’s door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de toezicht, handhaving of beveiliging waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.


Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360;
  • Een bruto maandsalaris van €2.260,44 op basis van 36 uur;
  • Een onregelmatigheidsvergoeding van 10% tot 35%, reiskostenvergoeding(€0.10 cent per kilometer tot en met 45 kilometer enkele reis), vakantietoeslag en pensioenopbouw;
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van beveiliger;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus van €200,- netto. 

Voor deze vacature is het belangrijk dat je in ieder geval de avond- en de nachtdiensten beschikbaar bent. De diensttijden voor de avond zijn van 16:30/17:00/19:00 tot 22:00 uur, voor de nacht van 22:00 tot 07:00/08:00/09:00. De andere diensttijden zijn van 07:00 tot 15:00, 15:00 tot 23:00, 16:30 tot 23:00, 17:00 tot 23:00, 23:00 tot 07:00 en van 23:00 tot 09:00. Op enkele locaties kunnen de diensttijden afwijken. 


Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als toezichthouder loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan ‘Trigion: De veilige keuze’ straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Als toezichthouder:

  • Beschik je over MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
  • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
  • Ben je woonachtig binnen 45 km vanaf Amersfoort of Zeist;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is vereist.

Solliciteer interactief via onze game!
Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Trigion zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video’s te zien en vragen over het werk als toezichthouder bij Trigion. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in