+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Stage HR afdeling Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timon

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom stage lopen en een afstudeeronderzoek doen op onze HR-afdeling! Bij Timon, een zorgorganisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen en gezinnen, krijg je de kans om echt iets te betekenen. Je werkt mee aan verschillende HR-projecten, zoals werving, verlof, en opleidingen. Je kunt je eigen interesses volgen en helpt mee met het verbeteren van onze processen. Plus, je krijgt persoonlijke begeleiding en een stagevergoeding. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een derde- of vierdejaars Human Resource Management student? Solliciteer dan voor deze vacature voor september 2024! 

Vanuit je hart  

Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief. Dat is waar je het voor doet. Als HR stagiair(e) krijg je een allround takenpakket waarin je kennismaakt en meewerkt aan veel verschillende projecten en facetten binnen het HR vak. Je maakt onderdeel uit van het HR team dat onder andere bestaat uit vier subteams: Recruitment, HR services, Duurzame inzetbaarheid en Opleidingen. Tijdens je stage werk je mee op de volgende gebieden:

  • werving en selectie; 
  • verlof en verzuim; 
  • wet- en regelgeving en cao; 
  • opleidingen; 
  • HR administratie. 

Timon is een dynamische en groeiende zorgorganisatie waar veel processen verder ingericht moeten worden. Als stagiair(e) kan je breed kennismaken met HR in de praktijk, maar ook meedenken in de procesoptimalisatie. We horen graag waar jouw interesses liggen, zodat jij je tijdens je stage daarop kunt richten. Stage lopen is niet alleen voor de stagiair(e), maar ook voor Timon leerzaam. We hechten er waarde aan om jonge mensen met een frisse kijk op het vak, die kritisch zijn en willen leren een plek binnen onze organisatie te bieden. 

Wil je stage lopen op onze HR-afdeling en een afstudeeronderzoek uitvoeren? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

Wij zijn Timon 

Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er vanuit je HR-professie voor de zorgprofessionals in het werkveld. Met ruim 750 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.  

Vanuit je kracht 

Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw kritische blik, zorgvuldigheid en pro-activiteit. Met jouw talent, voeg jij als stagiair(e) op de HR afdeling in Zeist waarde toe. Verder breng je aan kwaliteiten en ervaringen mee: 

  • je zit in het derde of vierde jaar van de studie Human Resource Management
  • je weet van aanpakken
  • je kan goed samenwerken, maar gaat ook zelfstandig te werk
  • je bent communicatief vaardig
  • affiniteit met de zorg is een pré

Daarom Timon 

Bij Timon krijg je de kans om te groeien. Je krijgt volop ondersteuning door persoonlijke begeleiding van een collega. Dát is werken als stagiair(e) bij Timon. Dat belonen we met: 

  • Een uitdagende stageplek in een leuk en gemotiveerd team. 
  • Reiskostenvergoeding op dagen dat je ov-jaarkaart niet geldig is. 
  • Je ontvangt een stagevergoeding van €400,- per maand, op basis van 32 uur per week (conform cao Jeugdzorg). 

Jij@Timon? 

Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past en wil je graag aan de slag op onze HR afdeling? Solliciteer dan op de vacature voor stagiair(e) HR afdeling in Zeist. Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem voor meer info contact op met Nicolien Harink, teammanager, via 06-25103786. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Rhodé Treur, HR-stagiaire via 06-29557411.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in