+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch Secretaresse, Zeist, Notariskantoor Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Rhijn notarissen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als Juridisch Secretaresse bij een kantoor dat veel waarde hecht aan zijn medewerkers. Je gaat helpen bij belangrijke zaken voor mensen, zoals het regelen van samenlevingscontracten en testamenten. Je ondersteunt 2 Kandidaat-notarissen die gespecialiseerd zijn in familierecht. Je taken zijn onder andere het maken van dossiers, voorbereiden van documenten en het beheren van agenda s. Dit werk is afwisselend en je speelt een essentiële rol in het team. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

  • Werken bij een regionaal kantoor met veel aandacht voor de medewerkers
  • Je werkt ondersteunend aan 2 Kandidaat-notarissen familierecht
Wat ga je doen?
Als Juridisch Secretaresse bij Van Rhijn notarissen ben jij ondersteunend aan 2 Kandidaat-notarissen familierecht. Je draagt dus bij aan belangrijke momenten in het leven van de cliënten, zoals bij het verzorgen van een samenlevingscontract of het opstellen van een testament!

In deze functie als Juridisch Secretaresse komen veel taken voor die jou ongetwijfeld bekend zijn. Denk aan het aanmaken van dossiers, het voorbereiden van concepten en het klaarmaken van de akten. Ook het complexe agendabeheer ligt bij jou. Je hebt bijna altijd te maken met meerdere agenda’s die op elkaar moeten worden afgestemd. Zo kan het ook zijn dat je last minute afspraken in de agenda moet wijzigen, zodat de Notaris een cliënt op een andere locatie kan bezoeken.


Gevraagd

Als Juridisch Secretaresse ben je natuurlijk secuur, discreet en weet je onder druk te werken. Gezien de regionale functie van het kantoor, staat discretie hoog in het vaandel. Jij begrijpt dan ook als geen ander wat dit inhoudt. Je vindt het vooral ook leuk om telefonisch in contact te staan met klanten.
De voorkeur gaat uit naar een Juridisch Secretaresse die ervaring heeft in dit vakgebied, dit kan zowel bij een Notariskantoor en/of bij een Advocatenkantoor zijn. Heb je nog geen ervaring, maar heb je een MBO 4 Juridische opleiding afgerond, dan komen we ook graag met je in contact.

Aanbod

Werken bij Van Rhijn notarissen betekent werken in een dynamische, sfeervolle organisatie met potentie. Het moderne en stijlvolle kantoor is gevestigd in het hartje van Zeist en beschikt over eigen parkeerruimte.
  • Direct in dienst bij Van Rhijn notarissen op een contract voor 24-32 uur;
  • Een passend salaris (afhankelijk van ervaring);
  • Vaste reiskostenvergoeding op basis van kilometers;
  • Deelname aan het notarieel pensioenfonds;
  • Jaarlijks verschillende evenementen, zoals een kerstontbijt, een zomer BBQ en uitjes gedurende het jaar;
  • Een fijne organisatie met 16 vrouwen, waar de sfeer prettig is. Er wordt op een open manier met elkaar samengewerkt!


Bedrijfsomschrijving

Van Rhijn notarissen is een bekend notariskantoor in het centrum van Zeist. Verwacht bij dit kantoor geen stoffig imago, maar juist een energieke en gedreven club met 16 gezellige dames.
Sta er niet van te kijken als je weer gelach uit de spreekkamers hoort, want humor is een vereiste om hier te passen. De cultuur wordt dan ook omschreven als die van een familiebedrijf. Iedereen beseft dat er wel een business gedraaid moet worden met tevreden klanten en is bereid daar soms een stapje meer voor te doen.

Van Rhijn notarissen staat midden in de maatschappij en ze steunt regelmatig lokale initiatieven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in