+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Loodsmedewerker Zevenaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Dachser Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jouw werkzaamheden

De overslagloods (of crossdock) is het kloppende hart van ons familiebedrijf. In verschillende hallen zijn dagelijks meer dan vijfduizend pallets in de omloop. Om deze hoeveelheid te kunnen verwerken is een groot team nodig waarin collega’s goed met elkaar moeten kunnen samenwerken. Als Loodsmedewerker word je onderdeel van dit team dat is onderverdeeld in verschillende ploegen die werken in een wisselende tijden. Je lost met behulp van een elektrische pallettruck goederen uit trailers en wisselbakken en plaatst deze op de losvloer. Hier scan je de barcodes op de pallets met behulp van moderne scanapparatuur en voorzie je de pallets van een locatienummer. De pallets moeten vervolgens worden verplaatst naar de juiste locatie op de loodsvloer. Dat gebeurt middels de elektrische pallettrucks. Vanuit daar laad je de goederen in trailers en wisselbakken. Tussendoor vinden er meerdere scanmomenten plaats zodat we altijd kunnen achterhalen waar een zending zich bevindt. Daarnaast controleer je zendingen of ze transportwaardig zijn verpakt. Indien je daarin afwijkingen constateert, herstel je waar nodig de zending zodat deze alsnog verstuurd kan worden. Schades en andere afwijkingen fotografeer je en documenteer je in ons systeem.



Gevraagd

Jouw competenties
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld MBO 2: Logistiek Medewerker of MBO 3: Logistiek Teamleider;
  • Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel. Je werkt natuurlijk zelf zo veilig mogelijk, maar durft anderen er ook op aan te spreken als je ziet dat zij niet veilig werken;
  • Je kunt goed omgaan met tijdsdruk. Onze zendingen moeten bijvoorbeeld op gezette tijden gelost geladen zijn zodat ze op tijd aankomen bij de ontvanger, maar je hebt niet altijd invloed op wanneer je de benodigde pallets tot je beschikking hebt. In dit soort situaties houd jij je hoofd koel.
  • Je bent flexibel, dat betekent bij ons dat je om kan gaan met een wisseling van dienst, of het over moeten nemen van een dienst voor je collega’s. Aan de andere kant betekent dat ook dat je zelf kan overleggen om jouw dienst over te laten nemen door een ander als je zelf een keer hulp nodig hebt.


Aanbod

Wat wij bieden
  • Een gemotiveerd team met leuke collega’s en een informele werksfeer;
  • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en door mee te kijken op andere afdelingen;
  • Een prima salaris op basis van jouw opleidingen en (werk)ervaring;
  • Een goede pensioenregeling, standaard 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een 13e maand en uitzicht op een vast contract;
  • Een onboarding-app, die ervoor zorgt dat jij soepel instroomt in onze organisatie;
  • Regelmatig leuke (sport)evenementen, bedrijfsfitnessregeling, korting op je zorgverzekering en altijd vers fruit op de zaak.

Contactpersoon

Een integriteitstest, Persoonlijk Profiel Analyse, WLS en social media/VOG-screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Rick Weijers, tel. 0316-521119.
Aan toegestuurde profielen via derden die niet schriftelijk met de HR-afdeling van DACHSER Netherlands B.V. en DACHSER Netherlands Air & Sea Logistics B.V. zijn afgestemd, kunnen geen rechten worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in