+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenaar.

Manager Bedrijfsbureau Zevenaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Als Manager van het Bedrijfsbureau word jij verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de inkoop, planning, logistiek, werkvoorbereiding, magazijn en voorraadbeheer. Binnen deze projectenorganisatie ga jij het overzicht houden over de controle op operationeel gebeid, je houdt daarbij overzicht over de projecten, signaleert tijdig zaken als over- en ondercapaciteit en speelt daaro in. Dit betekent dat je samen met je collega's van inkoop, projectleiders en logistiek het overzicht hebt in de planning en hierop (bij)stuurt. Je schakelt daarom regelmatig met de productie, engineering en assembly om planningen op elkaar te laten aansluiten. 

Als Manager Bedrijfsbureau ga je situationeel leiding geven aan een diverse groep van zo'n 10 medewerkers bestaande uit zowel hbo/wo schoolverlaters als collega's met jarenlange werkervaring. 

Doordat de projecten zowel in aantal als in omvang zijn toegenomen is professionalisering van de interne organisatie noodzakelijk, ook om verdere groei te realiseren en risico's te beheersen. Met jouw kennis, ervaring en analytisch vermogen weet jij een oordeel te vormen over de huidige processen, procedures en daar waar nodig optimaliseer je deze of zet je ze effectiever in. Daarmee zorg je voor overzicht, efficiëntie en continuïteit in de supply chain van projecten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij het internationaal opererende bedrijf waar je komt te werken heerst een professionele sfeer en een no-nonsense cultuur. Er wordt ruimte geboden voor goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden. Verder ontvang je:

  • 200 vakantie-uren en 40 adv-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering conform cao Metaal & Techniek;
  • Resultaatafhankelijke bonus en niet-verzuimbonus;
  • Fietsplanregeling;
  • Actieve personeelsvereniging;
  • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland;
  • Flexibele start- en eindtijden.
Ben jij de kandidaat?

Als nieuwe Manager Bedrijfsbureau ben je een echte verbinder die het belangrijk vindt dat de projecten op operationeel gebied 'in control' zijn, daarin neem jij ook je verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt daarbij over goede analytische vaardigheden, bent besluitvaardig en hebt oprechte aandacht voor je collega's. 

Structuur aanbrengen en werkzaamheden afmaken waar je aan begint is een vereiste. Je draagt zorg voor een goede planning en optimaal ingerichte werkprocessen die zijn afgestemd op andere afdelingen. 

Verder heb je leidinggevende ervaring in het aansturen van een bedrijfsbureau in de machinebouw en ben je vaardig met het werken met MS Office en ERP systemen.

Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Yorun via 06-13177949 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Zij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in