+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenaar.
Laad meer vacatures

Proces operator Zevenaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Bij dit bedrijf Zevenaar hebben we een uitdagende fulltime functie van 40 uur per week beschikbaar en zoeken we jou! Start je dag met het bijsturen van onze machines en het verhelpen van kleine technische problemen. Je houdt de productieresultaten bij, zodat de voortgang goed gemonitord wordt. Daarnaast coördineer je de productiestroom en zorg je ervoor dat alles soepel draait. Ben je klaar om van grote impact te zijn in ons bedrijf? Laat je enthousiasme zien en solliciteer vandaag nog. Wij kunnen niet wachten om je aan ons team toe te voegen. Je bent de perfecte kandidaat voor ons!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe Proces Operator in Zevenaar? Voor deze fulltime functie (38 uur p/w) bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Zo ontvang je een mooi salaris tussen de €2800 en €3000 bruto per maand. Bovendien kun je uitkijken naar uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen ons groeiende bedrijf! Bij dit bedrijf werken we graag in een informele sfeer met een persoonlijke en positieve insteek. Grijp jij deze kans? Word onderdeel van ons dynamische team en groei met ons mee!

Wij vragen:

Word jij onze nieuwe Proces Operator in Zevenaar? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die voldoet aan de volgende eisen: • Je hebt al ervaring als proces operator/operator B of bent bereid dit te leren;
• Je hebt ervaring met procesbewaking en -control;
• Je bent in staat om nauwkeurig technische fouten te identificeren;
• Je werkt verantwoordelijk en kunt zorgvuldig omgaan met machines en apparatuur;
• Je bent fulltime, 40 uur, beschikbaar;
• Je bent hebt een VCA en/of Heftruck certificaat of bent bereid deze te behalen;
• Je kunt goed overweg met een PC en Excel;
Ben jij zelfstandig, maar ook een teamplayer? Heb jij een proactieve werkhouding en ben je oplossingsgericht? Dan ligt er bij ons een prachtige kans. Wij bieden we je niet alleen een uitdagende functie, we bieden ook mogelijkheden tot persoonlijke en professionele groei. Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Waar ga je werken:

Dit bedrijf is actief in het reinigen van vervuilde grond en recyclen van minerale reststromen tot secundaire grondstoffen. In dertig jaar tijd zijn zij, met 6 locaties in Nederland en België, uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in het reinigen en immobiliseren van vervuilde grond en minerale reststromen, waarbij ze streven naar optimaal hergebruik. Zo maken we uit minerale afvalstoffen nieuwe grondstoffen die we onder onze merknaam FORZ® op de markt brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in