+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenaar.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider GWW Zevenaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Altijd al gedroomd van een veelzijdige rol als Werkvoorbereider in de Grond-, Weg- en Waterbouw, waarbij je aan de slag gaat met indrukwekkende projecten en een cruciale rol speelt in het bouwproces? In deze functie werk je nauw samen met diverse experts en draag je bij aan het succes van projecten door jouw technisch inzicht, organisatorische vaardigheden en sociale competenties. Jouw bijdrage aan een gestroomlijnd proces en optimale resultaten wordt hier enorm gewaardeerd. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Altijd al willen werken als Werkvoorbereider in de Grond-, Weg- en Waterbouw? Dit is je kans! Als jij van veel afwisseling houdt, het gaaf vindt om aan grote projecten te werken en als je graag samen werkt om resultaten te behalen, dan is de vacature Werkvoorbereider GWW in Zevenaar echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) in Zevenaar ben je een essentieel onderdeel van het bouwproces. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingsfase van projecten en werkt nauw samen met diverse teamleden, waaronder calculators, ontwerpers, uitvoerders en projectleiders. Je zorgt voor een gestroomlijnd proces tijdens de uitvoering van projecten, waarbij je een combinatie van technisch inzicht, organisatorische vaardigheden en sociale competenties inzet. De nadruk ligt op de volgende punten:

  • Belangrijk onderdeel van het bouwproces: Als werkvoorbereider vervul je een sleutelrol in het voorbereiden en coördineren van projecten binnen de GWW-sector. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde werkplanningen, het maken van kostencalculaties en het selecteren van de benodigde materialen en middelen voor de uitvoering van projecten;
  • Samenwerken in een multidisciplinair team: Je werkt nauw samen met verschillende teamleden, zoals calculators, ontwerpers, uitvoerders en projectleiders, om projectdoelstellingen te behalen. Door effectieve communicatie en samenwerking draag je bij aan een succesvolle uitvoering van projecten en het behalen van optimale resultaten;
  • Beheer van projecten in de voorbereidingsfase: Als werkvoorbereider beheer je projecten met name in de voorbereidingsfase. Je analyseert projecteisen, maakt planningen en bereidt alle benodigde documentatie voor, zoals vergunningen, contracten en technische tekeningen. Jouw input zorgt voor een goed doordacht en gestructureerd proces tijdens de uitvoering van projecten.
  • Klant- en kostenbewust: Je hebt oog voor de wensen van de klant en streeft ernaar om te voldoen aan hun verwachtingen binnen de gestelde budgetten en deadlines. Door kostenbewust te handelen en efficiënt gebruik te maken van beschikbare middelen, draag je bij aan het behalen van een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de opdrachtgever.
  • Sociale vaardigheden: Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken en communiceren met verschillende stakeholders, zowel intern als extern. Je bent in staat om effectief te schakelen tussen diverse partijen en om te gaan met verschillende belangen en persoonlijkheden.

Naast bovenstaande punten wordt van jou verwacht dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de GWW-sector en dat je jouw kennis en vaardigheden blijft ontwikkelen. Je bent proactief, resultaatgericht en draagt bij aan een positieve werksfeer binnen het team.



Gevraagd

Van een Werkvoorbereider GWW verwachten we vooral kennis en affiniteit van de civiele sector, met de nadruk op GWW. Je woont in de regio van Zevenaar, bent communicatief vaardig en neemt bij voorkeur enige werkervaring mee. We waarderen het enorm als je voldoet aan onderstaande criteria:

  • Afgeronde hbo- opleiding in de richting van bouwkunde of civiele techniek;
  • Affiniteit met de GWW-sector;
  • Communicatief en sociaal vaardig.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3.000,- tot €4.000,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met adv- dagen conform cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in