+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenbergen.
Laad meer vacatures

Chauffeur CE Zevenbergen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als Bloem- en Plantenchauffeur maak je deel uit van een team dat bloemen en planten bezorgt. Je rijdt niet alleen in Nederland, maar ook naar België en Duitsland. Dit werk biedt je de kans op een groeiende carrière in een sector die veel mogelijkheden biedt. Je kunt rekenen op een goed salaris en andere voordelen. Bij ons, IQ Select, helpen we je niet alleen aan een baan, maar ook aan een toekomst die bij je past. We zorgen voor een persoonlijke aanpak en koppelen je aan de beste werkgevers. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Bloem- en Plantenchauffeur

Als Bloem- en Plantenchauffeur met een groene duim en een liefde voor transport, kun je nu deel uitmaken van ons team en jouw logistieke vaardigheden inzetten voor de bloemen- en plantensector! Wij zijn op zoek naar een ervaren Bloem- en Plantenchauffeur om bij te dragen aan het succes van onze opdrachtgever in Numansdorp door hun prachtige ladingen af te leveren.

Wat maakt jouw rol speciaal:

• Bloemrijke avonturen: Je zorgt ervoor dat bloemen en planten keurig en op tijd worden bezorgd, waarbij je diverse locaties aandoet, waaronder tuincentra, distributiecentra en groothandels.

• Internationaal rijden: Naast ritten in Nederland, steek je de grens over en bezorg je bij klanten in Nederland, België en net over de grens in Duitsland.

Wat bieden wij jou:

• Een bloeiende carrière: Werk in een groeiende sector met kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

• Groene voordelen: Geniet van een concurrerend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? We horen graag van jou! Grijp deze kans en bel ons direct op 076 3037777. Als bellen niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Laten we samen de weg verkennen die naar een kleurrijke toekomst leidt en jouw rol als Bloem- en Plantenchauffeur naar nieuwe hoogtes tilt!


Functie eisen
  • CE rijbewijs, Code 95 en bestuurderskaart
  • Niet vies van een praatje met de klant
  • Eigen vervoer 
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform het TLN-CAO, tussen de €600 en €800 per week
  • Reiskosten conform TLN-CAO.
IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in