+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenbergen.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Zevenbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan vol afwisseling en uitdaging? Hou je van werken in de logistiek? Dan is deze kans perfect voor jou! Je kunt hier voor lange tijd aan de slag en er zijn zelfs mogelijkheden om door te groeien. Je werkt in een leuk team bij een MKB bedrijf. Plus, met ploegendienst krijg je extra toeslagen bovenop je salaris. Dit is jouw kans om een baan te vinden waar je echt blij van wordt. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een nieuwe baan als logistiek medewerker? Zoek je een baan met uitdaging, afwisseling? En een baan waar jij voor een langere tijd kan werken? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou als logistiek medewerker bij Tempo-Team! Lees snel verder om te ontdekken waarom deze kans op jouw lijf geschreven is.

#werkplezier #altijdeenbaan

Wat bieden wij jou
  • Een baan voor lange tijd als logistiek medewerker
  • Verdien tussen de € 13,50 en € 15 per uur, lekker!
  • Toeslagen met ploegendienst, dus een hoger salaris
  • Een baan vol afwisseling en uitdaging
  • Een baan waar ook doorgroeimogelijkheden zijn
  • Werk bij een leuk MKB bedrijf
Wie ben jij

Jij bent iemand die zijn/haar toekomst echt in de logistieke sector ziet. Je wilt graag een baan waar jij actief bezig bent en waar je veel afwisseling hebt. Verder heb je ook al ervaring opgebouwd als logistiek medewerker.
Daarbij is het ook belangrijk dat:

  • Je eigen vervoer (een auto) hebt om naar het bedrijf te komen
  • Je vloeiend Nederlands spreekt
Wat ga je doen

Een werkdag als logistiek medewerker is nooit hetzelfde. In deze rol heb je afwisseling in je werk. En dat is ook iets wat jij graag wil. Zo kan jij je werkdag starten als orderpicker, jij zoekt de orders aan de hand van een picklijst. En ga je halverwege de dag bezig met het controleren van de kwaliteit van de orders. Komt er een spoedbestelling? Dan zorg jij ervoor dat deze bestelling zo snel mogelijk de deur uit gaat. Samen met je team zorg je ervoor dat het magazijn netjes blijft. Heb jij al ervaring als heftruck- of reachtruck chauffeur? Dan kan je ook deze werkzaamheden oppakken. Zou je je certificaat willen halen? Dat kan via ons.
Waarom is deze baan interessant voor jou? Bij ons vind je niet zomaar een baan, je vindt een baan die jij graag wil. En een baan waar je kan doorgroeien. Maar ook een baan die kan uitlopen tot een vaste baan. Dit klinkt toch ideaal!

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij een MKB bedrijf als logistiek medewerker? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Binnen één werkdag nemen we contact met je op om de details te bespreken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons via telefoon of e-mail. Wij kunnen niet wachten om jou als onze nieuwe logistieke held te verwelkomen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in