+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenbergen.
Laad meer vacatures

Machinist Chauffeur Petrochemie Zevenbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
DETALENT

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als machinist in de petrochemie werk je met verschillende machines en apparatuur. Je rijdt met een vacuümwagen naar verschillende plekken in Noord-Brabant en Zeeland. Daar bedien je pompen, compressoren en meer om grondstoffen te verwerken. Je zorgt dat alles goed werkt, volgt veiligheidsregels en houdt de productie soepel. Ook doe je onderhoud om problemen te voorkomen. Veilig werken is heel belangrijk. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als machinist in de petrochemische sector ben jij verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van verschillende machines en apparatuur die worden gebruikt in de productieprocessen van olie, gas en chemische producten.

Je rijdt met je vacuümwagen naar de verschillende werven in Noord-Brabant en Zeeland. Op de verschillende werven kan jouw werk bestaan uit het besturen van pompen, compressoren, turbines, filters en andere installaties om grondstoffen te verwerken en producten te produceren. Je zorgt ervoor dat de apparatuur op de juiste manier functioneert, veiligheidssystemen correct werken en dat de productieprocessen efficiënt verlopen. Daarnaast voer jij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit om de apparatuur in goede conditie te houden en storingen te voorkomen. 

Veiligheid is van groot belang in de petrochemie, dus machinisten moeten altijd alert zijn op risico's en de voorgeschreven veiligheidsprocedures nauwkeurig volgen.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C (code 95 kan je via klant behalen)
  • Je kan een hogedruk- of vacuümunit besturen of hebt relevante ervaring
  • Je respecteert de veiligheidsregels 
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat
  • Je hebt kennis van de machines en installaties 
  • Je heb een flexibele instelling en kan overuren en weekends werken
  • Je kan zelfstandig mechanische/elektrische problemen oplossen
  • Je houdt overzicht en bewaart de rust tijdens drukke periodes.


Aanbod

  • Je krijgt een goed marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsniveau.
  • Naast dit goed salaris krijg je ook nog de mogelijkheid binnen de organisatie om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van nieuwe opleidingen te volgen.
  • Verder krijg je 24 vakantiedagen en heb je recht op 22 ATV dagen.

De bedrijfscultuur van Mourik Industry in de werven Vlissingen / Zeeland wordt gekenmerkt door een typisch Zeeuwse stugge mentaliteit en een non-nonsense aanpak. Binnen het bedrijf heerst er een sfeer van gewoon goed werkn, waarbij de focus ligt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige industriële reinigingsdiensten.

Mourik Industry erkent dat het vak van industriële reiniging niet altijd als aantrekkelijk wordt gezien op de arbeidsmarkt. Daarom streeft het bedrijf ernaar om dit imago te veranderen en jonge arbeiders aan te trekken. Ze zijn zich bewust van het belang van het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving en investeren in het creëren van een team van leuke collega's.

Daarnaast hecht Mourik Industry veel waarde aan veiligheid en het welzijn van haar medewerkers. Ze zorgen ervoor dat goede persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en kleding beschikbaar zijn, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele werkomgeving.

Over het geheel genomen streeft Mourik Industry naar een bedrijfscultuur die gebaseerd is op samenwerking, professionaliteit en het bieden van een positieve werkomgeving voor haar medewerkers. Ze willen niet alleen de perceptie van het vak van industriële reiniging veranderen, maar ook zorgen voor tevreden en gemotiveerde werknemers die trots zijn om bij Mourik Industry te werken.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant heeft als missie om duurzame oplossingen te bieden voor de uitdagingen op het gebied van infrastructuur, industrie, bouw en milieu. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve en duurzame oplossingen te leveren die bijdragen aan de verbetering van de leefomgeving en de samenleving als geheel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in