+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Interieurverzorg(st)er horeca Zevenhuizen (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een interieurverzorger voor ons restaurant, de 'Proeftuin'. Hou je van schoon en fris? Werk je graag zelfstandig? Dan is deze baan perfect voor jou! Je kunt je werktijden zelf kiezen binnen onze openingstijden. In de Proeftuin kunnen klanten genieten van lekker eten. Je zorgt dat alles schoon is, van de vloer tot de tafels. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En na het werk staat er een gratis maaltijd voor je klaar. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een interieurverzorger voor in ons restaurant eten in de 'Proeftuin'

Wij zoeken jou!

Schoon en fris! Vind je het prettig om zelfstandig te werken en word je blij van een schone werkomgeving? Ben je 5 dagen beschikbaar en wil je zelf je tijden bepalen binnen onze openingstijden? Dan hebben wij een mooie plek voor jou als interieurverzorger bij Intratuin Zevenhuizen!

De Proeftuin

In ons restaurant 'Eten in de Proeftuin' kunnen de klanten onder het genot van een kop koffie even bijkomen van het shoppen. Dit prachtige restaurant is steeds meer een reden voor klanten om naar Intratuin te komen en wordt een steeds groter onderdeel van de winkel. Voor de lekkere trek kun je kiezen uit een groot assortiment aan koude en warme vers bereide gerechten.

Wat ga je doen?

In ons vernieuwde restaurant in Intratuin Zevenhuizen zijn wij opzoek naar een interieurverzorger die voor ons het totaal vernieuwede interieur van hoogwaardige kwaliteit voor ons op een schoon en hoog niveau kan onderhouden. Qua schoonmaakheden moet er gedacht worden aan de vloer, tafels, stoelen, kinderspeelhoek en de toiletten. Maar ook eventueel het ophalen van de dienbladen en schone dienbladen terug zetten. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

  • Oog voor detail;
  • Echt van schoonmaken houdt;
  • Minimaal 25 uur beschikbaar bent (5 dagen beschikbaar en binnen onze openingstijden van de winkel. Deze tijden kunnen in overleg worden besproken naar wat jou het beste uitkomt)

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is Intratuin een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan vergroening van de Nederlandse tuin. Werken in het groen maakt gelukkig en daarom heeft jouw werkplek héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen is het een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

  • Een arbeidsovereenkomst op basis van 25, 32 of 38 uur;

  • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

  • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

  • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

  • Een nog fijnere personeelskorting in ons restaurant de 'Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 44 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!

Solliciteer direct!

Is dit jouw droomvacature? Solliciteer dan direct! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en motivatie!

Groene groet,

Intratuin Zevenhuizen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in