+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zierikzee.

Reachtruckchauffeur Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Branch Work

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Branch Work

Gevraagd

  • 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,73 p/u

Vacature in het kort

Houd je van werken met een reachtruck en in wisselende temperaturen? Deze baan is perfect voor jou! Je gaat pallets verplaatsen in een magazijn, van de vriezer tot de kamertemperatuur. Soms werk je wat langer, maar dat betekent ook meer verdienen. Je krijgt een goed salaris en extra geld voor werken in de kou. Plus, er zijn leuke extra s zoals korting op eten en drinken en goedkoop sporten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij graag bezig op de reachtruck en werk je daarnaast ook graag in een 2-ploegensysteem? Bij een horecaleverancier zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, met ruimte voor groei, en een stabiele werkgever die uren garandeert.

Functie

Als reachtruckchauffeur ben je dagelijks bezig op de afdeling inbound. Hier zorg je ervoor dat alle picklocaties bevoorraad zijn zodat de orderpickers hun werk kunnen uitvoeren. Je plaatst de pallets op de juiste locaties in het magazijn en komt in verschillende afdelingen. Zo zet je de ene keer een pallet klaar in de vriezer, de andere keer in de koeling, en ook komt het voor dat je op de afdeling werkt in kamertemperatuur. Als je in de kou werkt, dan krijg je hier de passende kleding voor!

Er zijn 2 ploegen waar je in kan komen te werken. De dagdienst begint om 05:30 of om 08:00, en de middagdienst om 13:00. Je werkt in totaal 36 uur per week. Overuren kunnen ook voorkomen. De horecaleverancier is afhankelijk van de seizoenen, en het kan dus zijn dat je als reachtruckchauffeur gevraagd wordt om wat extra uren te werken.

Ook het salaris is natuurlijk niet onbelangrijk. Zo krijg je €14,73 bruto per uur, maar daarnaast krijg je ook een toeslag voor het werken in de koeling van €0,53 bruto per uur, en als je in de vriezer werkt krijg je een toeslag van €1,22 bruto per uur. Bij het werken in wisseldiensten kunnen de toeslagen oplopen tot wel 28% voor de onregelmatigheidstoeslagen.


Wat wij vragen
  • Een geldig reachtruckcertificaat;
  • Je spreekt basis Nederlands;
  • Je bent bereid om te werken in de 2-ploegen.
Wat wij bieden
  • Werken bij de leukste horecagroothandel van Nederland;
  • Salaris van €14,73 bruto per uur en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Toeslag van €0,53 bruto per uur voor werken in de koeling en van €1,22 bruto per uur voor werken in de vriezer;
  • Toeslagen voor onregelmatige uren, afhankelijk van werkdagen en ploeg;
  • Een topwerkgever.
Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever in Zierikzee is dé online horeca groothandel van Nederland. Samen met haar personeel zorgt dit bedrijf ervoor dat grote en kleine horecazaken bevoorraad worden van alles wat ze nodig hebben. Je toekomstige collega’s geven aan in een prettige werkomgeving te werken, met een goede sfeer. Een leuke bijkomstigheid; als werknemer bij dit bedrijf mag je eten en drinken bestellen uit het brede assortiment van dit bedrijf en goedkoop sporten bij de sportschool.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in