+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Opzichter Onderhoud (zzp) Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze rol als Opzichter Onderhoud heb je een belangrijke taak bij het dagelijks onderhoud van woningen. Je zorgt ervoor dat al het werk goed gebeurt en volgens de afspraken. Ook houd je bij wat er allemaal gedaan is. Deze baan is tijdelijk tot het einde van het jaar. Je kunt zelf kiezen of je als zelfstandige werkt of via een ander bedrijf. Dit geeft je de kans om je ervaring te gebruiken en nieuwe dingen te leren. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Opzichter Onderhoud (zzp)

Over deze vacature
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en houden van toezicht op het dagelijks onderhoud van het woningbezit. Hierbij controleer je of alle werkzaamheden conform prijs, kwaliteit en planning worden uitgevoerd. Ook ben je verantwoordelijk voor mutatieonderhoud, reparatieonderhoud, technisch beheer en het verwerken van alle informatie en gegevens.

Functie-eisen
Ben jij een ervaren opzichter met kennis van technisch en sociaal beheer en ervaring bij een woningcorporatie? Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde op Mbo+/Hbo- niveau? En ben jij per direct beschikbaar voor minimaal 32 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfsprofiel
Voor een woningcorporatie in de regio Zeeland zijn wij op korte termijn op zoek naar een opzichter dagelijks- mutatieonderhoud. Het betreft een tijdelijke invulling wegens zwangerschap.

KERNWOORDEN: VACATURE OPZICHTER - VACATURE WONINGCORPORATIE - BOUWKUNDIG ONDERHOUD -VACATURES ZEELAND - VACATURES BOUW - OPZICHTER DAGELIJKS ONDERHOUD - MUTATIEONDERHOUD - ZEELAND VACATURES- BOUWKUNDE BAAN- VACATURES BOUW ZZP

PROVINCIE: ZEELAND

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke rol tot en met het einde van het jaar (2024) wegens zwangerschapsvervanging. Het salaris of tarief kan in onderling overleg worden afgestemd en de functie kan op zzp-basis of detacheringbasis worden ingevuld.

Interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan snel en stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe!

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in