+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zierikzee.
Laad meer vacatures

Monteur Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van het bouwen van unieke machines? Als Monteur in onze machinebouw werk je aan speciale projecten en maak je machines van begin tot eind. Je zorgt dat alles goed werkt en helpt ook als er problemen zijn. Je krijgt veel verschillende taken en werkt met verschillende tekeningen. Het beste van alles is dat je elke dag een gratis lunch krijgt. Zoek niet verder en kom bij ons team! Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag in de machinebouw en alleen maar op maat gemaakte machines bouwen? We zoeken een ervaren Monteur die complete machines op kan bouwen van A tot Z. Je draagt de verantwoordelijkheid voor je eigen project en werkt samen met je collega's om de hoogwaardige kwaliteit van onze machines te waarborgen.

Dit ga je doen:

  • Monteren, repareren en onderhouden van machines en installaties
  • Analyseren en oplossen van problemen met machines en installaties
  • Werken met diverse technische tekeningen en schema's

Waarom jij hier wil werken? Iedere keer een nieuw project, veel afwisseling in je functie en de kans allround aan de slag te gaan, maar bovenal: iedere dag gratis vers gemaakte lunch!



Gevraagd

Onze ideale kandidaat is een techneut in hart en nieren. Je hebt je sporen al verdiend in de machinebouw en je hebt kennis van hydrauliek, pneumatiek en basiskennis van elektrotechniek. Het belangrijkste is dat je je handen kan laten spreken. Mocht je ook nog eens communicatief je mannetje staan dan scoor je pluspunten. Wil je deel uitmaken van onze groeiende en dynamische organisatie? Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team van machinebouwexperts.

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde of soortgelijk
  • Je hebt kennis van de mechanische OF elektrotechnische kant en de wil om een allrounder te worden
  • Je hebt kennis opgedaan binnen de techniek en dan het liefst richting de machinebouw


Aanbod

Als organisatie beschikken wij over ons eigen handboek waarin al onze arbeidsvoorwaarden beschreven staan. Om die reden kan je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden als je bij ons start als Monteur:

  • Een marktconform salaris dat kan oplopen tot €3.500 bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring
  • Goede arbeidsvoorwaarden vanuit onze eigen beloningsmethodiek
  • Uitgebreide mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen
  • De mogelijkheid om jouw functie deels vanuit huis uit te voeren
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw werk-privé balans


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een internationaal toonaangevende machinebouwer in de olie & gas sector. Ruim 40 jaar geleden hebben wij het eerste zaadje geplant en zijn wij onze opmars begonnen in deze niche markt. Samen met diverse fabrikanten van over de hele wereld zorgen wij ervoor dat onze auto's blijven rijden en vliegtuigen blijven vliegen. Dat wij voor Zeeland hebben gekozen als onze uitvalsbasis is logisch, aangezien we precies tussen de grootste havens van Europa in zitten. Bij ons zijn lange dienstverbanden niet iets vreemds. Dit komt door onze interessante techniek, maar ook door de goede zorgen voor ons eigen personeel. Wij hebben een eigen personeelshandboek waarin alles goed beschreven staat en de deur van de eigenaren van het bedrijf staat altijd open. Daarnaast hebben we een kantine met een onbeperkt veel koffie, dagvers fruit en een goede lunch. Wij kunnen je niet beloven dat je nooit meer weg wil gaan, maar we kunnen wel ons best doen jou zo lang mogelijk aan ons te binden door middel van oprechte interesse in jou als persoon en door tijd te steken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande gegevens.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in