+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zieuwent.
Laad meer vacatures

Schilder Zieuwent

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij die gemotiveerde schilder die op zoek is naar afwisseling in zijn werk? Kom dan vakwerk afleveren bij deze middelgrote organisatie! Je start de dag met een kop koffie op de zaak. Vervolgens ga je aan de slag met een gezellig klein team. Een echte teamspeler zou daarom prettig zijn. Je gaat trouwens ook regelmatig als duo met een mede schilder aan de slag. Door jouw nieuwsgierige houding kan je hier volop leren. Je werkt aan diverse prachtige projecten in de regio en geen dag is hetzelfde. Aan het eind van de dag sta jij de klant vakkundig te woord. Het zit weer strak in de lak! Ben jij op zoek naar diversiteit, wil jij je blijven ontwikkelen en daarnaast ook pensioen opbouwen? Dan zijn wij de juiste match.


Ben jij het?

Als schilder is stilstaan achteruitgaan en dat is niets voor jou. Je bent op zoek naar een bedrijf met volop mogelijkheden op het gebied van loopbaanontwikkeling. Doordat jij het visite kaartje bent van het bedrijf vindt jij het leuk om je passie voor het vak te delen met de klanten. Als schilder maak je gebruik van de juiste kwaliteitsmaterialen dit in combinatie met het geven van de juiste adviezen zorgen voor een tevreden eindresultaat. Heb jij een schilders diploma dan is dit een grote pré. Ben jij niet gemaakt voor de schoolbanken maar breng jij wel praktijkervaring met je mee? Ook dan komen we graag in contact! Doordat jij bij de klussen moet komen is het wel zo handig dat je in het bezit bent van een rijbewijs.


Wat wij bieden

Naast het werken aan prachtige projecten en een gezellig team ben jij ook zeker van: Wij bieden jou een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode met zekerheid op lange termijn. Leergierig? Faber faciliteert in 2 cursussen op jaarbasis zodat jij kan doorgroeien! Ben jij op zoek naar een vaste aanstelling op korte termijn? Dit regelen wij! Het werk lekker dichtbij huis zodat jij op tijd bent voor het avondeten. Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Wij helpen je bij alles wat er geregeld moet worden. Jouw vakmanschap wordt gewaardeerd. Regelmatig komen wij langs om te kijken hoe het met je gaat. ( Vaak brengen wij wat lekkers mee ) Wat biedt Faber nog meer? Loyaliteit moet extra worden beloond. Dit doen we met ons unieke loyaliteitsprogramma waarbij je elke werkdag punten spaart. Deze zijn in te wisselen tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Om het echte familiegevoel te creëren organiseren wij jaarlijks een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.


Waar jij werkt

In de Achterhoek zijn wij op zoek naar versterking! Goed schilderwerk is het halve werk! We zijn een no-nonsense organisatie die streeft naar een optimale persoonlijke ontwikkeling. Elke dag is er ruimte voor verbetering, bij iedereen. Vanwege toename van de projecten zoeken wij er daarom een allround schilder bij. De werkzaamheden bestaan uit binnen en buitenwerk, voor particulieren, bedrijven en woningbouworganisaties.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in