+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.

WMO Consulent Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de WMO Consulent waar elke gemeente van droomt?

Voor een gemeente in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een WMO Consulent, voor 32 tot 36 uur per week. Voor jou en je collega's is de belangrijkste taak om ondersteuning te bieden aan de inwoners. Hierbij is het doel om de mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen en te laten participeren in de samenleving.

Jij bent degene die de vraag van de inwoners helder in kaart weet te brengen. Dit doe jij door het voeren van gesprekken, en wanneer nodig, het leggen van contact met diens netwerk. Hierdoor benut je ook de eigen kracht van de hulpvrager. Ook heb je contact met de verschillende betrokken collega's, zoals van de afdeling Jeugd, Participatie en het Sociaal Team. Daarnaast ben jij iemand die zich bezig houdt met de ontwikkelingen en innovatie op het gebied van de WMO.



Gevraagd

Als WMO-consulent word jij er enthousiast van wanneer je de kwaliteit van het leven van jouw cliënt kan verbeteren. Je bent iemand die zich goed in kan leven en denkt in oplossingen. Ook ben je een luisterend oor en iemand die direct kan schakelen tussen verschillende afdelingen.

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal één jaar aantoonbare werkervaring met de oude en nieuwe WMO-taken
  • Aantoonbare, ruime kennis van en ervaring met de doelgroepen
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving: de WMO, de Zvw en de Wlz


Aanbod

Je ontvangt een contract van Matchpartner met passende voorwaarden en optie tot verlenging. Ben jij ZZP'er? Wij bemiddelen jou ook!

Wij hechten veel waarde aan jouw wensen en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk als voorbeeld aan een uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden. Wij zijn pro-actief met jou bezig en zullen vanuit jouw wensen mooie kansen te creëren bij onze klanten. Tot slot streven wij naar de best mogelijke communicatie, feedback en terugkoppeling.



Bedrijfsomschrijving

Een niet al te grote gemeente, met oog voor haar inwoners en medewerkers. Ze streven naar een zo goed en nauwkeurig mogelijke dienstverlening naar haar inwoners, die mede te danken is aan jou.Je komt te werken bij een gemeente met een fijne werksfeer waarin vertrouwen, samenwerken, een kopje koffie drinken met je collega's en gezonde dosis humor centraal staan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in