+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.

Internationaal verhuizer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 17 p/u

Vacatureomschrijving

Je gaat aan de slag als verhuizer, zowel binnenlands als over de grenzen heen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, maar jouw liefde voor het vak blijft constant.


Je gaat aan de slag als verhuizer, zowel binnenlands als over de grenzen heen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, maar jouw liefde voor het vak blijft constant.

Je wordt ingezet als verhuisexpert, zowel nationaal als internationaal. Geen dag is hetzelfde, maar jouw enthousiasme voor het vak blijft onveranderd.
Als internationale verhuizer begint je dag meestal vroeg, vaak nog voor zonsopgang, om ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen op tijd zijn voltooid. Je begint met het laden van verhuiswagens met meubels, dozen en andere benodigdheden die naar de nieuwe locatie moeten worden getransporteerd. Communicatie met je team is essentieel om ervoor te zorgen dat alles efficiënt en veilig wordt verplaatst.

Eenmaal op locatie aangekomen, werk je nauw samen met je team om de spullen uit te laden en ze op de juiste plek te plaatsen volgens de instructies van de klant. Dit kan variëren van huishoudelijke goederen tot kantoorapparatuur, afhankelijk van de aard van de verhuizing. Soms moet je ook zware objecten tillen of gebruikmaken van speciale apparatuur om bepaalde items te verplaatsen.

Tijdens het verhuisproces ben je constant alert op mogelijke risico's en zorg je ervoor dat alles veilig wordt behandeld om schade aan de goederen of letsel te voorkomen. Klanttevredenheid staat voorop, dus je zorgt ervoor dat alles netjes en georganiseerd wordt achtergelaten op de nieuwe locatie.

Na een lange en uitdagende dag keer je terug naar het depot waar je de verhuiswagens weer leegmaakt en ervoor zorgt dat alle materialen op hun plaats worden opgeslagen voor de volgende opdracht. Het kan een vermoeiende dag zijn, maar de voldoening van het succesvol voltooien van een internationale verhuizing maakt het allemaal de moeite waard.



Gevraagd

  • Een goede fysieke gesteldheid, aangezien verhuizen soms zware arbeid kan vereisen.
  • Aantoonbare ervaring zowel binnenlands als over de grenzen heen.
  • Een VCA-certificaat (of de bereidheid dit snel te behalen).
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen voorleggen of aanvragen.
  • Het bezit van rijbewijs B is een pluspunt, en rijbewijs C of CE is nog beter.
  • Als je als leerling wilt beginnen, is er zelfs de optie om te starten zonder rijbewijs.


Aanbod

  • Een competitief loon tussen €13,50 en €17,- bruto per uur, afhankelijk van je ervaring en mogelijke rijbewijzen.
  • Met de juiste toewijding en prestaties bestaat de kans op een vaste aanstelling bij de werkgever.
  • Uitgebreide training en bijscholing verzorgd door Teamflex, inclusief de mogelijkheid om je C- en CE-rijbewijs te behalen.
  • De mogelijkheid om waardevolle connecties te leggen met klanten en collega's in een dynamische werkomgeving. Hier beseffen we dat verhuizen meer inhoudt dan simpelweg spullen verplaatsen; het biedt de kans om het leven van mensen te verbeteren. Als jij dezelfde passie deelt, heten we je van harte welkom in ons team.

Aarzel niet om vandaag nog te solliciteren voor deze uitdagende positie als Ervaren Internationaal Verhuizer en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen binnen de wereld van verhuizingen.




Bedrijfsomschrijving

Ben jij een ervaren verhuizer op zoek naar een dynamische kans in zowel nationale als internationale verhuizingen? Dit is jouw kans om je passie voor het vak in te zetten en te schitteren. Hier nemen we het verplaatsen van persoonlijke inboedel en kantoorbenodigdheden serieus, en we zijn op zoek naar gedreven verhuizers zoals jij om ons team te versterken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in