+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.

Zij instromer onderwijs als docent techniek Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Droom je van een carrière in het onderwijs, maar heb je nog niet de stap gezet? Wij zoeken technische experts die hun kennis willen delen als docent. Je krijgt een op maat gemaakt traject, met een orientatietraining en begeleiding van ervaren docenten. Dit is je kans om een verschil te maken en een lesbevoegdheid te behalen. Je werkt op een school waar je echt iets kunt betekenen. Dit is meer dan een baan; het is een kans om te groeien en te leren. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Altijd al gedroomd om de overstap naar het onderwijs te maken, maar is het er tot nu toe nog niet van gekomen? Wil jij je eigen praktijkervaring delen met de studenten van het MBO. Voor VO en MBO scholen in regio Utrecht, Hilversum en Amersfoort zoeken wij vakmensen die door een opleiding of omscholing de stap naar het onderwijs als docent algemene techniek, mechatronica of installatietechniek willen maken, of zich hierin verder willen oriënteren.

wat bieden wij jou
  • Afh. van opleiding en relevante werkervaring
  • Detachering of een contract
  • Oriëntatietraining 'Zin in Lesgeven"
  • Coach en samenwerking met ervaren docenten
wie ben jij

Jij met jouw technische achtergrond zou best een carrière switch willen maken en dolgraag als docent voor de klas willen staan. Dit kan een spannende stap zijn, en een traject dat veel vragen bij je oproept. Om als zij-instromer in het onderwijs aan de slag te gaan, is het van belang dat je wel aan een aantal voorwaarden moet voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor dit traject.

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma (voor het kunnen halen 2e graads)
  • Je hebt voldoende maatschappelijk ervaring
  • 0,6 fte beschikbaar
  • Verwantschap met het vak Techniek
wat ga je doen

Met het zij-instroom traject van Randstad Onderwijs helpen wij jou om de stap te zetten naar het onderwijs. Indien je al een lesbevoegdheid hebt, is het ook mogelijk om een tweede lesbevoegdheid te behalen voor een ander (kansrijk) vak.

  • De eerste stap is het maken van een assessment (capaciteitentest + persoonlijkheidstest).
  •  Na het succesvol afronden van het assessment ga je het programma "Zin in lesgeven" doorlopen van Windesheim.
  • Dit betreft een driedaage training
waar ga je werken

Samen met jou zoeken wij naar een school (VO of MBO) waar je aan de slag kunt gaan. Wat voor type school of doelgroep zou bij jou passen? Bij welke scholen zou je stage kunnen lopen? Wat is voor jou belangrijk? Dit zijn enkele vragen die centraal staan wanneer wij samen met je naar een stageplek zoeken. Het traject wordt dus samen met jou op maat gemaakt. De school waar je stage gaat lopen is een leerplek waar je waardevolle ervaring opdoet. Je werkt samen met ervaren docenten. Daarnaast wordt je in dit traject goed begeleid door de school en de lerarenopleiding. Binnen 2 jaar heb jij de mogelijkheid om je officiële lesbevoegdheid te halen.

sollicitatie

Interesse in een omscholingstraject via Randstad? Solliciteer dan direct. Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in