+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lead .NET Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Holy Consulting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zijn op zoek naar een Lead .NET Developer voor een innovatieve SaaS-oplossing! Werk in een jong & snelgroeiend IT-audit en consultancy bedrijf, waar je de kans krijgt om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een SaaS-applicatie die al door vele klanten wordt gebruikt. Dit project biedt niet alleen technische uitdagingen, maar ook de kans om jouw eigen team op te zetten en de volgende stap in jouw carrière te zetten. Ontdek een werkomgeving met een open cultuur, professionele ontwikkelingsmogelijkheden, en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn voor Accoris op zoek naar een Lead .NET Developer die zal gaan werken aan een innovatieve SaaS-oplossing!

Waar ga je werken

Accoris is een jong & snelgroeiend IT-audit en consultancy organisatie met vestigingen in Zoetermeer. Sinds 2008 zetten zij zich in bij het realiseren van klantdoelstellingen bij verschillende organisatievraagstukken en doen dat met veel passie en betrokkenheid.

Als organisatie kenmerkt Accoris zich door de sterke relaties tussen collega’s, professionaliteit en betrokkenheid en wordt er echt als team samengewerkt. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar meer dan 20 collega’s. Het doel van de aankomende jaren? Vol inzetten op groei, waarbij IT & Innovatie een belangrijke rol zullen gaan spelen, mede door de ontwikkeling van een Saas-oplossing.

Je komt dan ook te werken in een snelgroeiende organisatie met veel jonge professionals en dat binnen een dynamische omgeving. De cultuur is open, informeel en gericht op professionele ontwikkeling en met veel vrijheid.

Wat ga je doen?

Als Lead .NET Developer speel jij een belangrijke rol in het (door)ontwikkelen van een SaaS-applicatie dat inmiddels door vele klanten van Accoris wordt gebruikt. Het succes van een goede SaaS-oplossing valt of staat met een goede uitvoering en een duidelijke visie. Accoris heeft een duidelijke visie over deze oplossing en nu hebben zij jou nodig voor de technische realisatie hiervan.

Dit hoef jij niet alleen te doen. Binnen Accoris krijg jij alle mogelijke hulp en expertise aangeboden door het projectteam bestaande uit een Product Owner, Senior Consultant (met een software achtergrond), Systeembeheerder en ook de oprichter is betrokken bij de verdere ontwikkeling van de applicatie. De afgelopen jaren heeft Accoris veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de applicatie en staan nu op het punt hiermee de markt verder op te gaan na goede ervaringen vanuit hun opdrachtgevers.

Verder zal jij aan de slag gaan met:

-        Het (door)ontwikkelen van de SaaS-applicatie die wordt ontwikkeld in C# .NET en draait op Azure;

-        Het ontwikkelen van nieuwe producten en features in samenwerking met collega’s en het beheren van de productieomgeving;

-        Het verder neerzetten van de applicatie architectuur en het selecteren van nieuwe technologie/technische oplossingen;

-        Het gebruiken van best practices en principles, zoals CQRS;

-        Het ondersteunen van collega’s met technische vragen.

Als Lead .NET Developer krijg je hier de kans om jouw eigen team in de toekomst op te zetten. Accoris zet op dit moment vol in op verdere groei en hierdoor zullen er vele kansen komen om hier de volgende stap te zetten in jouw carrière.

Er wordt hier gewerkt met de volgende technology stack: .NET Core, C#, MVC, Azure, Microservices, Azure DevOps, Docker, Entity Framework, Javascript, VueJS, Agile/Scrum.

Jouw profiel
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als .NET Developer; 
  • Ervaring met C# en Azure
  • Ervaring met het ontwikkelen van SaaS-software is een pré.
Wij bieden

Door bij Accoris te werken is een ding zeker; je leert functioneren binnen de top van onze branche(s)! Het arbeidsvoorwaardenpakket is erop gericht om de medewerkers van Accoris zich gewaardeerd te laten voelen. Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket proberen zij de onderlinge relaties te bevorderen door regelmatig samen te komen gevolgd door teambuilding-activiteiten en gezellige borrels. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een bruto maandsalaris tot € 6.000,- bruto (obv 40u) afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een half jaar contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • 25 vakantiedagen per kalenderjaar (obv 40u);
  • Individueel keuzebudget dat recht geeft op één van de volgende drie opties: 20 extra vakantiedagen, een 13e maand, óf als extra storting in het pensioen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding op kosten van de werkgever;
  • De mogelijkheid om hybride te werken;
  • Leuke omgeving met een jong team;
  • Telefoon en laptop van de zaak;
  • Reiskostenvergoeding
Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Dan plan ik graag een telefonische intake of via Teams met jou in. Je kunt contact opnemen door te mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen naar 06 12 33 48 82. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in